Буквально 3 дні тому, приїхав до мене брат, потрібно було дістати інструменти з багажника, а в багажнику була майже нова зимова гума. Ми її витягнули, сперли на авто і пішли в гараж. В цей час, якась конкретна редиска ті колеса конфіскувала. Слід зазначити, що авто було на подвірї особняку, за 1 метр від гаражу одного, де горіло світло і ми там були, і за 3 метри від іншого де був ще один брат. І за 5 метрів від дому. То при тому, що я кожні пару хвилин ходив додому. Коротше, якась сволоч, зайшла на подвіря, дійшла до машини і тупо сперла колеса. Тому задався питанням, поставити нормальні камери, аби подивитись, хто лазить по подвірї в мене поночах, бо це вже не перший такий випадок. Потрібно вибрати 3 камери, одна в гаражі, інша над гаражем з видом на подвіря і третя над входом в будинок. Камери мають бути максимально компактними, малозамітними, мають добре знімати вночі і мати чітке зображення, щоб побачити писки тих хто лазить. І по нюансах підключення, як вони знімають, чи реагують лише на рух, що для того потрібно і так далі. Ніколи не задавався подібним питанням, тому прошу не нервуватись через мої дурні питання))
це нормально. Якщо тебе це цікавить, маякуй, можу порадити до кого звернутись, розкажуть-покажуть, ну корочче всьо під ключ. Дислокація - Новий Львів. Останній раз, вони мені демонстрували спостереження з камер в режимі онлайн з виведенням на смартфон. Корочче, там багато описувати, так, як багато в тебе питань, тому, маякуй, скерую.