Відповідь: Відгуки про Бору Юр, також тут на форумі є тема амер.джетта аналог бори і тп. там можна про Бору почитати. Порівняно з твоїм Пассатом моя Джетта(она же Бора,це навіть в мене і у техпаспорті написано) програє значно у просторі для задніх пассажирів однозначно.Бора це машина для товстосумів так би мовлячи. Ну, мається на увазі спати в ній не зручно, і треба за мотель платити завжди коли їдеш на великі відстані. А з іньшого боку, власники Кор,та Сірків також мабуть не висипаються у власних автівках.?
Відповідь: Відгуки про Бору А нічого дрихнути в машинах! Вони для їзди! А взагалі Бора(тобіж Джетта) рульна машина, типу БМВ (зроблена для водія і всерівно що кажуть ті хто ззаду. Не подобається? Йдеш пішкарусом! Десь натикався на на статтю про Бору (99рік), писали що рульова лажова. Всмислі сповільнена реакція, для плавності їзди. А потім наткнувся на дві теми де пишуть протилежне! Треба спитати у якогось професійного водія, як воно. (Бо по словах мами "Вроді слухається", "зручно" висновок зробити важко...)
Відповідь: Відгуки про Бору Джетта (Бора) - то я давно знав! Про те що в Борі зізаду місця менше то я знаю. Бора - це машина для товстосумів так би мовлячи!!! ДЯКУЮ ЗА КОМПЛІМЕНТ :neutral:
Відповідь: Відгуки про Бору Я спав декілька раз в машині, але не акцентуюся вибором машини для спання/грання/драгів/перевезення картоплі
Відповідь: Відгуки про Бору Сьогодні катався на Джетті (на нашій трасі в 402 метри), насолода!!! капець, торкнуло, до сих пір не відпускає!!! Не можу дочекатись прав і поїздити на мафинці по місту!!! Юрко, бери БОРУ! ОБОВ"ЯЗКОВО!!!! Гм-м... Сорі за оффтоп, не втримався...
Відповідь: Відгуки про Бору Як маєш купу грошей і мало жіночого спілкування тоді А6. А як хочеш простого розміреного життя - Боря твій стиль.
Відповідь: Відгуки про Бору По-моєму народ ви не то порівнюєте - це зовсім різні машини і зовсім різний клас.
Відповідь: Відгуки про Бору Здогадались Того порівнюєм . А6 виглядає як БМВ - серйозна велика машина. Але я неформал,слухаю Hard Core і BOBa , і мені лише 20 А Боря- легше піддається тюнінгу, і ,взагалі- молодіжна машинка , чи не так ?