Відповідь: Відгуки про фірму Amway Подарували мені сусіди по офісу ту пасту. Спробував її на своїх зубах. Лакалутом як користувався, так і буду користуватися. Амвей в порівнянні з Лакалутом - лайно.
Відповідь: Відгуки про фірму Amway попливу проти течії, себто проти всіх..... пробував засіб для відпирання плям: відіпрало пляму мастила на нових джинсах і сліди від кулькової ручки на білій вишитій сорочці....без слідів... без коментарів з приводу інших товарів фірми, інших можливих варіантів... просто власний досвід.
Відповідь: Відгуки про фірму Amway Не знаю який в них там маркетинг, тай до лямпочки мені це. Дружина брала в них пральний порошок, враження - класний ! Ще брала засіб для чищення духовок, не знаю як там духовки, а от скляні дверцята в каміні відчищає віт копоті на УРА ! (всякі там Брефи і іже з ними не давали собі ради з тим нагаром). Як на мене, якість за відповідну ціну !
Відповідь: Відгуки про фірму Amway І що далі чекати від фірми, яка випускає класний порошок і гидотну зубну пасту? Як мені знати, якої якості в них крем до гоління?
Відповідь: Відгуки про фірму Amway В Ореста погане ставлення др тієї хфірми. Так що пропоную тобі спробувати і нам росказати, гарний він чи ні!
Відповідь: Відгуки про фірму Amway Я пробував, правда не крем ... http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showpost.php?p=41484&postcount=23
Відповідь: Відгуки про фірму Amway Ну вже дякую, залишуся з Джілеттом. Принаймні знаю, що він може продаватися в магазинах, отже пройшов державні тести в Україні на нешкідливість та завізся офіційно.
Відповідь: Відгуки про фірму Amway оптиміст....думаю, не офіційніше, ніж все решта...(тільки 6% мобільних ввезено офіційно... користуйтеся лише офіційними!!!)
Особисто я поки ще не наважився зайнятися бізнесом Амвей, але їх продукцію використовую. Ось знайшов дещо цікаве в Інтернеті про іх продукцію: http://poleznosti.3dn.ru Дещо спробував, мені сподобалося, бо зручно. Я вважаю, що перш, ніж запропонувати кому-небудь щось, треба спершу самому це спробувати.
не знаю хлопцї як вам, а особисто мені їх зубна паста підходить найкраще (доречі пробував і лакалут), якшо чесно я вперше тут зустрів негативні відгуки на неї, в мене вся сімя нею користується і всі мої друзі схвально про неї відгукуються, хто попробував, купляє тепер постійно, як і я... Також дружина пробувала пральний порошок, теж задоволена... От тіко ціна відлякує(((
Так дійсно. Згоден з Драпулою. Сам цією пастою чищу зуби. І смак нормальний і антибактеріальна дія ніби не погана. Зубна щітка впринципі не дуже, надаю перевагу Oral-B. Також користувався їхніми порошками і миючими засобами. Якість супер. Так дійсно ціна кусається, тому я не бачу необхідності користуватися саме Amway, бо за менші гроші можна найти аналоги їх продукції по якості.
2 роки тому мав з тим амвеєм історію. Гостював у знайомих на полтавщині зимою, а вони тіпа ділери тої фігні, їздять на їхні сходки, набирають якісь бали і мріють розбагатіти... На дорожку подарували зимовий омивач амвей "від фірми". Красіва пляшечка, буклетик прикріплений на надцяти мовах, тіпа до -40, скло стає прозоріше ітд ітп. Я подякував, розбавив строго по мануалу і залив. Температура була максимум -5-7С, дорога мокра. А в дорозі це г... почало замерзати в форсунках! Я десять раз зупинявся, штрикав голкою форсунки і стояв з заведеним двиглом по 15 хв, що воно від тепла розмерлося. Мучився, поки в Житомирі не купив бадью самої дешевої зимової рідини. Залив і забув! Ага, ще ж прийшлось ставати при дорозі, відкручувати бачок і витряхувати це замерзле лайно! Я тим знайомим нічого не казав, щоб не ображати їх релігійні почуття (амвей - це ж та сама секта). А ви висновки робіть самі.
Мого співробітника жінка також в цій секті. На його машині було 1 в 1 з тою омивайкою... Тільки на вулиці впало нижче 0 і вона замерзла.
мого брата жінка теж, як ви кажете в цій секті, чесно кажучи товари там непогані, особливо пральній порошок, як стверджує моя мама, але ціна зависока, імхо звичайно, на рахунок зубної пасти, нічим не краща від любої колгейт чи Блендамед, теж імхо, а ще трошки смішно стає коли домогосподарки починають розказувати про якогось дядьказ кореї, який став мільйонером..... з натяком " Я теж буду мільйонеркоюза 4 роки"...
Я пробывала, не чем не отличается от других,и если использовать обычную пасту так как вашу супер пасту эффект тот же