Відібрали права =(

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем KJaR, 11 січ 2008.

1. alexoz

alexoz Початківець

VW Golf 2 GTI 1.8 PF 1986
    Відповідь: Відібрали права =(

в Херсоне рейд Винницких и Киевских гайцов!!!стоят через каждые 2 метра...я ещё не попадался))

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Це пояснює, чому чому такий акт неможливе знайти ні на сайті ВРУ, ні на урядовому порталі, ні в офіційних джерелах ("Урядовий кур*єр", "Голос України").
    ДАІ черговий раз гонить, злісно перевищуючи свої повноваження, будем чекати на коментар міністра внутр. справ.
    Пропоную розпочати акцію "Не дай своє водійське посвідчення в нечесні руки гайона", реально перепиувати їх дані, номери жетонів, обгрунтовувати свою позицію відсутністю законних підстав з їх сторони і питати, на підставі чого вони вилучають права, хай покажуть документ, де таке написано.

• Подобається Подобається x 1
  3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Розкажіть ще, як це все буде виглядати? Я менту показую права через скло, він каже - нє покажи так. Я кажу що в руки не дам. Він каже , ок щасливої дороги...

Вам не смішно?

4. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Просто говориш, що без рішення суду він не має права забирати посвідчення водія...Ніхто не каже з ДАІшником битись... я погоджуюсь, що тупо через скло показувати. якщо забере, а в суді не доведуть вини то подати на даішника в суд і зробити прецендент.

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Полюбому, якщо тебе зупинили за будь-яке порушення, то не віддати в руки даішнику документи ніяк не получиться. А якщо ти їх вже віддав, то назад силою не відбереш, тим більше шо в них часто на підмозі Кобра чи БЕркут. Доведеться валити за ними в суд , витрачати уйму часу, платити штраф, а тоді, якщо маєш бажання ще більше часу потратити, подавай на того даішника в суд і воюй... Багато хто готовий тим займатися?

6. zhora

zhora Початківець

VW Golf 3 93

поясніть мені будь-ласка !! я вже декілька мысяців їжджу по генеральній довіреності , багато хто з даїшників зауважують про створення тимчасового "жовтого " талону, чи потрібно це і наскільки це грубе порушення, і чи це може бути підставою для вилучення прав? і чи можна його зробити у львові , якщо машина зарегістрована у іншому місті?заздалегіть дякую!!!!

7. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

розкажіть мені таке..
    зараз мєнти майже біль кожного пішохідного переходу.. якшо не пропустив пиняють..
    а як вони оприділяють шо ти не пропустив??
    я розумію так:
    йде по переході то пускаю, як стоїть на переході і думає тоже пускаю як стоїть на тротуарі і думає то хай думає далі :haha:)

так от в правилах якось вказано от цей момент.. теоритично якшо стоїть бабуля на тротуарі і мріє то я не повинен її пропускати бо вона фізично не на переході :)

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Вже десь писав про це. Тимчасовий талон ввели ще десь в 1999 році, ніхто його не відміняв. В принципі за його відсутність мають право карати, це вже залежить від настрою ДАЇшника.

Талон робиться по місцю проживання користовача автомобілем. цебто можна.

9. KJaR

KJaR Початківець

VW Golf II 1.6D 1987

На рахунок їзди по дорученню, то я їжджу без талона. Один раз питалися мене про талон -- то я сказав що в ДАЇ мені казали що немає бланків,і гаїшник відмахався.

Був у Львові в неділю мене два рази спинили менти -- один раз біля Сихова з беркутом стояли. Почали мене зразу сильно пресувати. Сильно з ним торгувався і добазарився за 50грн.
    Потім спинили в центрі то вже були Львівські. Нормально з ними поговорив то так само добазарився за 50грн (дав забагато але не було меншої купюри :) . Ітого: перший раз в житті дав ментам взятку і одразу два рази в один і той самий день.... 8-/ А шо падєлать -- їздити кожен день до Львова і розбиратися в Львівських судах чого в мене забрали права?

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Офіційні даїшники стверджують, що права ніхто не відбирає. Про це пишуть у газетах :), де паралельно згадують і про наш клуб.

11. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST

А я сьогодні переходив дорого в неположеному місці (правда акуратно :), дочекався поки майже не було машин) а за 30 метрів стояли ДАІ.. То аж ЗІЛ зупинився щоб мене пропустити, аж незручно мені стало, я його планував ззаду обійти а він загальмував і пропустив :)))

Незнаю чи тут були ці ссилки але вони корисні:
    http://www.advocat-volodarsky.kiev.ua/index.php?id=23
    http://www.advocat-volodarsky.kiev.ua/index.php?id=21

12. ArniXXX

ArniXXX Active Member

VW Passat B3 1.6 Бензин 1990

Да. Юля гроші збирає на виплату вкладникам....

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Херня якась, сайт в 2 рази ширший за мій монітор, кожен рядок треба читати, тягаючи мишку зліва направо

14. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST

ну то не читай, мені якось паралельно як той сайт виглядає на моніторі. Суть не в тому. А от інфа цінна.

15. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Ти зобов"язаний пропустити пішохода якщо він уже поставив хоча б 1 ногу на перехід :) А не поставив - з чистою совістю проїжжаєш.
    Ще є такий ньюанс, ти їдеш під 60, до переходу менше 10 метрів, а біля переходу студент який горить бажанням перейти дорогу - в такій ситуації він мав би тебе пропускати...

16. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

в такій ситуації треба пригальмовувати біля таких знаків

17. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Ну от. Сьогодні мого співробітника, який купив машину 2 тижні тому вперше в житті зупинили даїшники. Результат - позбавлення прав на 6 місяців.

18. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був

Дякуємо любому другу за такий указ, а також ЗМІ, які, як завжди, нічого не скажуть народу.
    Цікава у нас країна :)

19. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

А до чого тут указ ?? указ якраз і нормальний от виконання його бажає бути кращим і логічнішим.
    Як на мене то мала бути розроблена комплексна програма і механізми, а не видавати указ який регламентує покаральну частину і хто має право виконувати покарання, при тому ні слововм не обмовившись про захист від людського фактору. Як завжди все зроблено на половину :sad:

20. KJaR

KJaR Початківець

VW Golf II 1.6D 1987

А якшо спиняють і казати шо права і талон лишив дома. А маєш лише техпаспорт. Шо тоді?
    В правилах за таке -- ст.126 ч.3 - штраф 17грн.
    Чи можуть вони а)забрати техпаспорт?
    б)При наявності техпаспорта і паспорта який посвідчує особу на штрафмайданчик машину не мають забирати. А лише впаяти штраф в 17грн за то шо забув дома права.
    Хтось зтикався з таким?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)