Відповідь: Відібрали права =( в Херсоне рейд Винницких и Киевских гайцов!!!стоят через каждые 2 метра...я ещё не попадался))
Відповідь: Відібрали права =( Це пояснює, чому чому такий акт неможливе знайти ні на сайті ВРУ, ні на урядовому порталі, ні в офіційних джерелах ("Урядовий кур*єр", "Голос України"). ДАІ черговий раз гонить, злісно перевищуючи свої повноваження, будем чекати на коментар міністра внутр. справ. Пропоную розпочати акцію "Не дай своє водійське посвідчення в нечесні руки гайона", реально перепиувати їх дані, номери жетонів, обгрунтовувати свою позицію відсутністю законних підстав з їх сторони і питати, на підставі чого вони вилучають права, хай покажуть документ, де таке написано.
Відповідь: Відібрали права =( Розкажіть ще, як це все буде виглядати? Я менту показую права через скло, він каже - нє покажи так. Я кажу що в руки не дам. Він каже , ок щасливої дороги... Вам не смішно?
Відповідь: Відібрали права =( Просто говориш, що без рішення суду він не має права забирати посвідчення водія...Ніхто не каже з ДАІшником битись... я погоджуюсь, що тупо через скло показувати. якщо забере, а в суді не доведуть вини то подати на даішника в суд і зробити прецендент.
Відповідь: Відібрали права =( Полюбому, якщо тебе зупинили за будь-яке порушення, то не віддати в руки даішнику документи ніяк не получиться. А якщо ти їх вже віддав, то назад силою не відбереш, тим більше шо в них часто на підмозі Кобра чи БЕркут. Доведеться валити за ними в суд , витрачати уйму часу, платити штраф, а тоді, якщо маєш бажання ще більше часу потратити, подавай на того даішника в суд і воюй... Багато хто готовий тим займатися?
Відповідь: Відібрали права =( поясніть мені будь-ласка !! я вже декілька мысяців їжджу по генеральній довіреності , багато хто з даїшників зауважують про створення тимчасового "жовтого " талону, чи потрібно це і наскільки це грубе порушення, і чи це може бути підставою для вилучення прав? і чи можна його зробити у львові , якщо машина зарегістрована у іншому місті?заздалегіть дякую!!!!
Відповідь: Відібрали права =( розкажіть мені таке.. зараз мєнти майже біль кожного пішохідного переходу.. якшо не пропустив пиняють.. а як вони оприділяють шо ти не пропустив?? я розумію так: йде по переході то пускаю, як стоїть на переході і думає тоже пускаю як стоїть на тротуарі і думає то хай думає далі ) так от в правилах якось вказано от цей момент.. теоритично якшо стоїть бабуля на тротуарі і мріє то я не повинен її пропускати бо вона фізично не на переході
Відповідь: Відібрали права =( Вже десь писав про це. Тимчасовий талон ввели ще десь в 1999 році, ніхто його не відміняв. В принципі за його відсутність мають право карати, це вже залежить від настрою ДАЇшника. Талон робиться по місцю проживання користовача автомобілем. цебто можна.
Відповідь: Відібрали права =( На рахунок їзди по дорученню, то я їжджу без талона. Один раз питалися мене про талон -- то я сказав що в ДАЇ мені казали що немає бланків,і гаїшник відмахався. Був у Львові в неділю мене два рази спинили менти -- один раз біля Сихова з беркутом стояли. Почали мене зразу сильно пресувати. Сильно з ним торгувався і добазарився за 50грн. Потім спинили в центрі то вже були Львівські. Нормально з ними поговорив то так само добазарився за 50грн (дав забагато але не було меншої купюри . Ітого: перший раз в житті дав ментам взятку і одразу два рази в один і той самий день.... 8-/ А шо падєлать -- їздити кожен день до Львова і розбиратися в Львівських судах чого в мене забрали права?
Відповідь: Відібрали права =( Офіційні даїшники стверджують, що права ніхто не відбирає. Про це пишуть у газетах , де паралельно згадують і про наш клуб.
Відповідь: Відібрали права =( А я сьогодні переходив дорого в неположеному місці (правда акуратно , дочекався поки майже не було машин) а за 30 метрів стояли ДАІ.. То аж ЗІЛ зупинився щоб мене пропустити, аж незручно мені стало, я його планував ззаду обійти а він загальмував і пропустив Незнаю чи тут були ці ссилки але вони корисні: http://www.advocat-volodarsky.kiev.ua/index.php?id=23 http://www.advocat-volodarsky.kiev.ua/index.php?id=21
Відповідь: Відібрали права =( Херня якась, сайт в 2 рази ширший за мій монітор, кожен рядок треба читати, тягаючи мишку зліва направо
Відповідь: Відібрали права =( ну то не читай, мені якось паралельно як той сайт виглядає на моніторі. Суть не в тому. А от інфа цінна.
Відповідь: Відібрали права =( Ти зобов"язаний пропустити пішохода якщо він уже поставив хоча б 1 ногу на перехід А не поставив - з чистою совістю проїжжаєш. Ще є такий ньюанс, ти їдеш під 60, до переходу менше 10 метрів, а біля переходу студент який горить бажанням перейти дорогу - в такій ситуації він мав би тебе пропускати...
Відповідь: Відібрали права =( Ну от. Сьогодні мого співробітника, який купив машину 2 тижні тому вперше в житті зупинили даїшники. Результат - позбавлення прав на 6 місяців.
Відповідь: Відібрали права =( Дякуємо любому другу за такий указ, а також ЗМІ, які, як завжди, нічого не скажуть народу. Цікава у нас країна
Відповідь: Відібрали права =( А до чого тут указ ?? указ якраз і нормальний от виконання його бажає бути кращим і логічнішим. Як на мене то мала бути розроблена комплексна програма і механізми, а не видавати указ який регламентує покаральну частину і хто має право виконувати покарання, при тому ні слововм не обмовившись про захист від людського фактору. Як завжди все зроблено на половину
Відповідь: Відібрали права =( А якшо спиняють і казати шо права і талон лишив дома. А маєш лише техпаспорт. Шо тоді? В правилах за таке -- ст.126 ч.3 - штраф 17грн. Чи можуть вони а)забрати техпаспорт? б)При наявності техпаспорта і паспорта який посвідчує особу на штрафмайданчик машину не мають забирати. А лише впаяти штраф в 17грн за то шо забув дома права. Хтось зтикався з таким?