Відновлення легкосплавних дисків

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Aknod, 8 кві 2009.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Власне в мене та ж ситуація, я шукав в столиці. Відповідно і висновок, що ніде в країні.

2. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Дивився по інших форумах,то хлопці полірують,думаю що нам це також під силу,з другого боку це важкий трудоємкий процес.А полакувати ту всю справу можна на техмалі(я питав,вони вже раз лакували поліровані диски)

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    В мене проблема - диски стальні хромовані. Місцями полізла ржвчина
    Був в кількох майстрів всі кажуть в один голос що просто витравити ржавчину і полакувати не получиться бо лак з хромованої глянцевої поверхні злізе на раз-два.
    Так от цікаво чи злізе чи ні ? Кажеш лакують?

4. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Лакують поліровану поверхню,принаймні мені говорили,що у нах був такий досвід(на Техмалі).Детальніше0503704790 Сергій

• Подобається Подобається x 1
  5. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Хлопці цікавить питання я з покупкою машини придбав і вбиті оригінальні реновські легкосплавні диски. Після обувки в зимову гуму виявилося що диски всі овальні та вісімкою, один варений, один потрібно варити за роботу майстер загадав 1000грн і пів дня часу. Але мучають мене сумніви чи варто відновлювати варені диски чи краще купити б/у неварені? В кого які думки?

6. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Купляти інші, не варені і не катані 100 раз. Варені то вже "русская рулєтка" ну нафіг очкувати на кожній ямі.

• Подобається Подобається x 2
  7. fizruk

fizruk Початківець

VW golf 2 1990
    інші - однозначно! 1000 грн за те, що і так не стане ідеально рівним і в любий прекрасний момент і навіть не обов’язково на ямі . .

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    + 1500%%%%%%%%%%%

9. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    добав ще 1000грн і знайдеш б/у 15" в гарному стані.

10. dima1405

dima1405 Місцевий

Дякую що підтвердили мої думки. А 15" в мене є(італія) залишилися після гольфа, точніше те що від нього залишилося, то на них стоїть літо. Потрібні 14", бо тільки придбав комплект зими continental.

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Віддав йому диск і кронштейн під запаску. Він за 2 чи 3 тижні здер з них їржу і потім сказав що лакувати не буде. Так і віддав це все мені. Ітого я розстроєний і злий!

12. mcandre

mcandre Новачок

Skoda A5
    Дзвонив я до цього Сергія. В нього тепер нові ціни. Каже що тепер фарбування коштує 800 грн, а не 300, як минулого року :sad:
    Де ще у Львові можна пофарбувати диски дешевше?

13. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    щось вони круто заспівали мдя за 4-и 14тки від 4 до 1200 грн ,підскажіть де ще можна це зробити дешевоя і якісно

14. dima1405

dima1405 Місцевий

минулого літа реставрував свої, власними силами, бо заїхав на шин-монтаж то мені майстер теж заспівав близько 800грн з прокаткою, підваркою і задуттям з одного балончика серебрянкою, я відмовився. То прайс відновлення мені обійшовся близько 750грн з них 550прокатка і підварка, 200 фарба і грунтівка(по 1 літрі) + мєлочовка. Зачищав і фарбував сам то якість звісно вища ніж замуляти очі з балончика, доречі фарби та грунту залишилося ще на один комплект. Тому дарма ви дивуєтесь що прайс відновлення дисків 800грн (чи я чогось не дочитав?).

15. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    ясно зрозумів

16. dedmazay23

dedmazay23 Active Member

VW Bora
    купив диски. на боковині були царапини.
    відпіскоструїли - царапини залишились (надто глибокі до1 мм.)
    чим шпаклювати?
    чи потрібно перед шпаклюванням грунтувати, чи грунтується вже після шпаклюваня?
    і одні хлопці казали, що грунтовку треба брати на кислотній основі - так краще, чи це правильно????
    чи реально 4 диски замалювати з 1 балончика краски. (диски малювати не цілі тільки полку та ободки).

17. djuma

djuma Active Member

VW Golf 4 1.4 '99
    ітак надумав я, поки є час, старі диски до пуття довести. Два з них увесь час любились з бордюрами, на фото видно. хочу побавитись сам, та всеж поки не розпочав-підкажіть що воно зараз коштує на цьому Техмалі, можливо хтось з іншими малярками стикався?[​IMG][​IMG]

18. djuma

djuma Active Member

VW Golf 4 1.4 '99
    і питання походу-якщо оті ямки на дисках зашпаклювати-воно не повідвалюється усьо???

19. dedmazay23

dedmazay23 Active Member

VW Bora
    розповім про свої диски.
    взяв у такому стані :sad:[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

20. dedmazay23

dedmazay23 Active Member

VW Bora
    відвіз на піскоструйку, зробили за 60 грн. (за 4 диски)
    чистили локально - тільки полки.
    для цього пожертвував домашній тазік (потім получив від дружини)[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)