Запаяв ще сьогодні бак нарешті. ( довга історія про чешсько-українську дружбу але вийшло ) На рамі були, не знаю як правильніше підібрати слово " хаотично " приварені підніжки Виправлено
Пішов за попкорном... А взагалі, можна приймати ставки стосовно кольору. Оригінальний явовський ти не хотів - казав, що банально... "Мілітарі", я думаю, як загорівся-так і перегорів... Невже буде "чорний мат" ??? :shok:
Я колись перемальовував Чезет - бак жовтий- бокові кришки - жовті - рама чорна - болотники хромовані- колеса - глущник хромовані (з заводу) - виглядало классссс
І прийшла весна. І дійшли нарешті руки. Це було зібрано мною і моїм напарніком ( дружиною ) за пів дня. Продовження невдовзі - бо кортить вже заводити!!!
Виглядає дуже файно. Ну... я б ще з ободами коліс щось зробив, бо чорні якось не вписуються до того кольору.
Ну такво козаки... щодо колес. Якби я написав скільки вже грошей на то пішло і мій напарнік ( дружина ) це б прочитала - то я б довго ще сюда нових дописів не додавав )))) Колеса ( див тему вище ) - були в дуже страшному стані, але коли гаманець напрягся, то я вирішив поки що зробити їх чорними. Потім можлива буде покупка нових нікелевих ободів і шпиць. Але то потім. Ще купа роботи попереду, але хочеться вже поскоріше буркнути)))