Відрізок дороги Львів-Золочів...

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Bodyn, 2 бер 2011.

1. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    В понеділок зранку обігнав тут Порш Кайман "С")))то напевно було перший і останній раз в житті))))бідолаха ледве ліз)))

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Настільки погана дорога була?:D
    чи колеса спущені мав? :D
    чи шо сі стало?

3. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    побачив ділянку з розритою дорогою і дав по тормозам, я ледве його не поцьомав)))

4. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Львів - Золочів гірша. Я по двох катався, можу порівняти

5. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    можу написати стільки ж матюків про дорогу Львів(Малі Підліски) - КамякаБуська(та і на Радехів там таке саме) (хто тою дорогою їздив - не дасть мені збрехати)- вже з грудня-січня місяця там дороги немає....
    боюсь, як заїду на весняну діагностику - то прийдеться всю ходову міняти :sad:(((

доречі, є чутки, що відрізок Львів-Луцьк почнуть ремонтувати з 15-го березня... дуже в то вірю:girl_angel:, бо ппц як шкода машини

6. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    хочеться вірити, бо вже півроку приходиться через Дубно ганяти...

7. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Їзжу по одній з доріг (неважливо яка) вже декілька десятків років. Скажу чесно - ще такої відсутності тої самої дороги не було ні при одній владі. Машини об'їзжають цю дорогу майже по лісу в багатьох місцях. Ну от додали транспортний збір до ціни бензину, то хоч би за ті гроші змінили трохи технології, давали б більше асфальту і на здачу прикупили б собі трохи совісті гр%бані піпіраси.

8. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Підтверджую вчора по ній їхав, А ще дуже класна дорога з Радехова на Червоноград
    А ще заїжав у Добротвір. Там ями жовтим піском закидали, ефету НУЛЬ але ями тепер можна скорше побачити

Останнє редагування: 11 бер 2011
  9. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    :rofl:а ше було б добре прапорці червоні по запихати, і будем їздити як на швидкісному лижному спуску)))

10. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Пару років назад люди робили цікаву акцію - обводили фарбою ями і писали поруч "садовий де асфальт". І водіям було легше, і журналісти щось мали до заробітку. Добре би знову таке організувати, але зараз всі люди залягли, бояться. Особливо не розумію журналістів. Немає їх! Всі повимирали або поховалися. Лише про якусь лобуду чи мікінютоннаходу пишуть.

Або якби працювали закони нормально, а ще б дайці писали приписи "автодорам-піда%орам", а не ганялися б лише за водіями, тобто виконували й іншу частину своєї роботи, може якийсь би рух почався. Хоча б де ями глибше 4 см на трасі та глибше 6 см на звичайній дорозі поремонтували б. Вроді такі норми в нашій псевдодержаві... Мрії, весняні мрії. Гондурас у всій красі розцвітає на весні.

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    До них за часів Буняка це робило обєднання Садового "самопоміч". Тепер він мер :)

12. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    В нашій державі рідко хто робить шось просто так - малювали на асфальті ті написи бо було комусь вигідно.

13. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Я просто так напишу!!!!!! Хто зі мною??????

14. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ !!!!!!!!!!!

15. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Звісно, що так.

А ось це

боюсь що за ту кількість фарби, яка буде потрібна, можна купити пару фольців, думаю навіть з салону :)

Якось би юридично краще це питання вивчити і писати колективні скарги по кожному відзірку дороги, хоча б почати по одному-двох. Гроші платимо, а куди вони йдуть? Сума зараз випливає далеко не копійчана з тими новими транспортними зборами...

16. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    ....урааа)))нас почули, і почався ямковий ремонт))))))))):lol:

17. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    добре тобі. а на трасі львів-кам.буська ніякого руху нема, тільки ями все збільшуються....:diablo:

18. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    ага, добре))))так добре шо ходова як в фіри на дерев"яних колесах)))

19. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
  20. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Да............ я помню на цьому відрізку нормально можна було давити в педаль, а тепер повна "попа".
    В пятницю мені їхати на Волинь(Червоноград-Нововолинськ-В-Волинськ Ковель), то я от думаю, чи там хтось щось робив?
    Мабудь теж повний "пісець" . Резину вже поміняв, а от розвал я мабудь буду робити після поїздки.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)