Були ями стали горби... Місцями їдеш як по бруківці на Личаківській чи Городоцькій ))) До речі про юридичні питання, було б добре розробити схему відшкодування від пошкоджень автомобіля в наслідок стану дорожнього покриття. Маю на увазі якщо влетіти в хорошу яму і погнути диск і т.д.
Мда, це всюди такі напрямки, окрім як на Стрий. Відразу видно, хто керує бюджетом Львівської області. Стрийські хлопці - без образ П.С. По самому відео: три рази обігнав справа по узбіччю - чи такі маневри не заборонені ПДД? Цікавлюся насамперед для себе. А це вже взагалі супер. Що потрібно зробити для початку? Які є ідеї?
Та ні це просто напрямок який попав під реконструкцію. Київ -Чоп. Досвіду в такому не маю, але знаю що бували такі рішення судів на користь автовласників, можна створити тему і закидувати туди таку інформацію.
2 Zh@rik - я тобы глибоко співчуваю. Минулого літа там їздив, було не дуже. А зараз бачу там просто пипа. 2 Nick Wolf - Це не обгін. Але... Узбі́ччя — виділений конструктивно або суцільною лінією дорожньої розмітки елемент автомобільної дороги, який прилягає безпосередньо до зовнішнього краю проїзної частини, розташований з нею на одному рівні та не призначений для руху транспортних засобів. Узбіччя може використовуватися для зупинки і стоянки транспортних засобів, руху пішоходів, мопедів, велосипедів (за відсутності тротуарів, пішохідних, велосипедних доріжок або у разі неможливості пересуватися по них), гужових возів (саней). Штрафу конкретно за рух узбіччям немає але тут можна застосувати цей пункт: бо це може бути тротуаром ну а в данному випадку понятно що ніхто б не зупиняв
Дякую, Sasa, за роз'яснення. Зупиняти може і не зупиняв би ніхто, але з моральної точки мені ніяково, якщо хтось ось так випереджує по узбіччю. Так і до ДТП недалеко, не кожен дивиться у праве дзеркало так часто, як того вимагає дорожня ситуація.
на відео невидно і не чути, але я завжди роблю фа-фа і блим-блим при такому "випередженні". штраф за таке не впаяють, бо з таким станом тих "доріг" - ще вони мені будуть винні.:gamer:
Хто юристи підключайтесь. Це дуже важко, але якщо такі розробимо всі разом механізм-сценарій, як почати вибивати гроші за важке дитинство та погнуті диски, ціни нам не буде. А в Україні - бездоріжжя.
раніше був указ, якщо дорога в неналежному стані (горби, ями) - то можна навіть і подвійну суцільну перетинати з виїздом на зустрічну, але щоб це не заважало безпечному руху. цю роздруківку возив довгий час зі собою, навіть 1 протокол в суді виграв по цьому положенні. але десь недавно то діло скасували (разом з тим знову дозволили даі сидіти в кущах, користуватись фенами і тд і тп)... в даному випадку, я мав на увазі давити більше на людський фактор, або ж обгрунтовувати тим, що дорога від обочини повинна відділятися чіткою смугою (або ж розміткою - суцільна біла). в моєму випадку там ніхрена подібного немає ....
Трошки і більш ніж достатньо взнав на рахунок відшкодування, короче все дуже просто, погнули диск, зупинились, икликали ДАі, він склав протокол, підписався, і визнав винним ОБЛАВТОДОР, тоді вам відшкодовують всьо шо хочете, НО....ніодин чудак під таким не підпишеться))))о так мені пояснила одна розумна людина, а ще вона казала що на золочів дороги не будуть робити, хоча грошей було багато, зпочатку хватало на всю дорогу, потім на капремонт певних участків, тепер на ямковий ремонт...але не все так погано, влада подумала за престиж і до ЄВРО все виправить, а тобто на зїздах і вїздах великий знак "куда прешся, вїзд закрито")))
Даєць, який підпишеться у такому протоколі - звільнений вчорашнім числом, тобто смертник А щодо доріг - чисто совдепівське вирішення проблеми, що і не дивує. Ніц вже не дивує в цій гондуржаві... Люблю Україну, але не гондуржаву...
Ромку як ти їздиш...... я тобі прифігачу таку штуку щоб більше вісімдесять не їздив... Диск диском а ще є стойка чашки і кузов в цілому.
Дорога на Золочів не одна така. Цими вихідними їздив на Червоноград, слів нема і матюків тахих довгих нема, щоб це описати! Це щось подібне на слалом і дрифт по обочині. Так що, rusmaks, мож їхати на волинь, тіко бери з собою комплект дисків або лімітатор постав, щоб вище 1ї не включало Тре то відео відправити в UEFA - най ся подивлять.
Юрку!!! Та там і 80-ти не було... Нема там де більше розвинути!!! П...И-ремонтники повирізали ями! і позалишали так. деякі (яким критерієм вибору вони користувались - ХЗ) позаливали асфальтом, а інші так і позалишали... Втікав я від оної прірви - попав в іншу... одні емоції, а не дороги і їх обслуговування
На золочів вже удачно запломбовано 85 процентів ям, так шо можна їхати в районі 90 км/год, правда є участки недоторкані як наші депутати))так шо ящо підвіска жостка то музику на максимум і представляйте стрийську трасу)))