в напрямку Кам.Буськи також почали пломбувати дорогу з використанням високонанотехнологічних чоботів і шуфель.... дорога до ср..ки, після хорошого дощу і декількох перевантажених фур буде то саме...
А на Червоноград хтось знає чи почали шось вже робити??? .... а то до батьків вже місяць не їжджу, бо ше пару таких поїздок і з ходової нічого незалишеться....
Тільки вчора приїхав з того напрямку(Ковель-Червоноград) скажу зразу - їхати потрібно тільки в день(якщо вночі, то з додатковим освітленням) і швидкість пересування повинна бути 20-70 км за год. Дороги до Червонограду(і дальше до Волинської обл) НЕМАЄ, місцями є декілька відрізків де можна навіть розвивати швидкість до 90 км за год, але така рідкість не довга..... Краще не спішити, тому що місцями є "окопи" і "колодязі", де при великій швидкості вирве ходову з м'ясом !!! Ніхто нічого не ремонтує. Їхав в пятницю туди(виїхав о 19-00) і о 21-00 добрався до Червонограда(у Великих Мостах асфальту взагалі немає). Далі жесть(вона там постійно, але зараз просто "піпець") до кінця області. А Волинь порадувала дорогою, хоча місцями теж не є дуже добре, але все таки набагато краще. П.С. Дуже добре їхати коли мало транспорту на дорозі, тоді маневри можна робити які завгодно(по всій ширині дороги):D:D:D. Від такого стану дороги, я і моя старенька "паська" втратили по декілька років свого життя..... Сина просив всю дорогу закривати вуха, бо матюкався як той.........
Я машину купив лише для цього щоб до батьків поїхати можна було!. А з трьома маленькими дітьми, дружиною і купою хламу, то нервів не вистачить по маршрутках шлятися.
І я в напрямі на Сокаль цих вихідних їздив(до тещі їзжу). Їхати тільки вдень. дорога пппп.................пппп...............ццццццц. особливо перед червоноградом. до сокалю набагато краще зараз їхати через Бендюгу(якщо хто знає), там можна спокійно тримати відносно високу швидкість
Земляки... . Я прожив 7 років в Соснівці. На Пасху чекає мене маршрут Львів-Червоноград-Радехів-Куликів (село в Радехівському районі), повною загрузкою пасажирами і речами. + на другий день на Волинь треба поїхати (Горохів). Там трохи краще, але не теж ахти. І назад... Вже морально готуюсь.
Все ясно суботня поїздка на Сокаль (до любої тещі:D)відкладається А Великі мости вже давно слід перейменувати в Великі ями А як там Бендюга, цікавить дорога через ліс?
Дорога через ліс нормальна.є невеликі ямки і латки, але спокійно їхав в темпі 80-100, акуратно маневруючи між ямами. стан суттєво кращий ніж основна траса
НЕ не тільки.....я сам родом з Червонограда, вчився і залишився у Львові тепер живу тут....а батьки в Червонограді....
І мене чекає поїздка на Великдень на Волинь через Червоноград. Читаю дописи, згадую минулий рік і вже задумуюся чи взагалі варто їхати машиною якщо можна й поїздом і набагато дешевше і без нервів.
Вчора повернувся якраз з поїздки на Волинь (Маневицький район). Туди їхав через Червноград-Ковель. Після Червногограда дорога практично відсутня (особливо після кільця біля Боянич) - суцільний слалом по обох полосах і обох обочинах. Їхав і молився коли ж почнеться Волинська область. В Волинській області все прогнозовано - зима цей край мабуть обминула, ті ямки які є - видно що латають - швидкість 80-90 і пролітаються й ті ямки які залишилися. Назад нервів не вистачило б їхати через той танкодром і поїхав через Луцьк-Радехів-Кам.Бузька. До межі областей все прогнозовано нормально, до Радехова навіть практично все полатали, після Радехова дорога чергується з нормальної до суцільних ям - але набагато кращий стан ніж через Червоноград і видно що щось потрохи латають. Назад добрався на годину швидше практично ( по відстані лише на 20 км менше).
Я вчора теж вертався з Волині через цей відрізок, то проклинав всіх і все.... Взагалі ніхто нічого не латає. Хто підкаже куди написати листа зі скаргою і кому за цей відрізок дороги. Ще коли їдеш вдень, то ті "окопи" і "канави" бачиш і якось минаєш при швидкості 0-15 км за год, а вночі то просто жесть.... П.С. Був 2 дні в Білорусіїї(їздив у Гродно 2 рази, проїхав 1000 км і ні однієї ямки не бачив). Дороги супер, чистота, порядок.
як будеш писати, то я ще там підпишусь. а так, то пробував написати емейл на львіватодор (з питанням, коли будуть латати дорогу кам.буська-львів) - то за два тижні відповіли, що то потрібно письмове звернення робити...
Я вже 4 рази їздив до Сокалю, жесть: ПС я собі уявляю якби я мав занижену підвіску і 45-й профіль.. напевно там би і залишив машину, а сам опинився на кульпаркові
Запримітив онурівський комбайн і кавалок здертого асфальту в сторону золочева, починаючи від винниківського моста, тішився як чорт цвячком:D хтось шось чув на рахунок того напрямку? чи то може місту асфальту не хватило і рішили там здерти бо там ітак він непотрібний))