Вінілові наклейки на авто

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Qwerty, 23 лип 2009.

1. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    Напевно так,бо на скільки я знаю там повинна бути спеціальна плівка,яка стійка до подряпин і вона реально дороще!

2. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    Народ,давайте все по поличкам.
    на тих сайтах що я виклав ви можете вибрати узор який вам сподобався,а я в свою чергу постараюсь перевести його у наклейку. Платите ви тільки за плівку і порізку у любій поліграфічній фірмі,яка це робить(наприклад на княгині Ольги біля повороту на Сахарова) я за це нічого не беру,бо не професіонал в цій справі,а просто як хоббі. Тому конкретних цін не знаю!

3. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Так, не зрозумів ше раз!!!
    То як:
    чи

4. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    це приблизна ціна,яку ти заплатиш за поліграфію(була така ціна за наклейки на обидва борти і капот)
    я ще раз кажу,я за це нічого не беру!

• Подобається Подобається x 1
  5. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Добре! Якшо я все правильно зрозумів, то виглядати це має так:
    Тут http://www.auto-vinil.ru/vinilit/1.php ми вибираємо малюнок, передаємо його Вам, Ви в свою чергу його виготовляєте в електронному вигляді, і я з тим добром на флешці чи СД іду в будь яку поліграфію, де їх мені зробл*ть, і коштує таке задоволення приблизно 100грн.

6. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    ну нарешті
    якщо захочеш то допоможу наклеяти!

• Подобається Подобається x 1
  7. XaH

XaH Новачок

Ваз 21099
    таке питаннячко, я так зрозумів це програма за допомогою якої створюється вініл, отже я завантажую фото авто, та роблю сам вініл, після чого його треба роздрукувати на вініловий папір (уже зустрічався з таким 1мкв. коштує в районі 20-25грн), але де його після цьоого роздрукувати, і чи все виходить так як хотілося? ти собі робив це? :yes:

8. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    ти робиш(малюєш) в корелі собі малюнок, висталяєш всі розміти, а потім йдеш і на плотері тобі його вирізають, потім те що вийшло просто приклеюєш на автомобіль. Так, я таке робив собі і не тільки

9. XaH

XaH Новачок

Ваз 21099
    ага, ну я зрозумів, а плотер це розповсюджена річь чи недуже? просто незустрічав такого. І скільки стоїть плотером вирізати?

10. XaH

XaH Новачок

Ваз 21099
    Якщо в мене все вийде буду з должком )) Дракони просто класс, і ще питання, Тут картинки, якщо я сфотографую своє авто (бік), то якщо ж я трішечки далі, або навпаки трішечки ближче зроблю саму фотографію, то в мене вже ж розміри будуть інакші чим треба.
    І ще питаннячко, фотографії недобавляються, розмір завеликий, дк як мені розмір зменшити чи я навіть незнаю (вибач в компютерах Чайник )))

11. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    нема різниці з якої відстані ти робиш фото машини, просто треба взяти розмір якоїсь частинки кузову машини,наприклад лючок баку і підігнати розмір всього малюнку під той розмір, корел це дозволяє.

12. XaH

XaH Новачок

Ваз 21099
    я зрозумів. Можеш дати свій телефон, просто як щось небуде в мене виходити, дк щоб непереписуватись по дням,якщо можеш...

13. XaH

XaH Новачок

Ваз 21099
    Як сохранити самий вініл. І я незрозумів про лючок бака, як підігнати самий вініл під нього? Просто чесно, якщо машина буде сфотографована далі, то ж сам вініл вийде менше чим потрібно... Допоможи будь-ласка, росказавши все да як....

14. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    Дивись, все по порядку:
    -береш фото машини тої сторони де лючок баку, заміряєш розмір лючка
    -підганяєш розмір фотографії в корелі так, щоб розмір лючка на фото, був такий самий як і в реалі на маштні.
    -після цього всього підганяєш свій малюнок(майбутній вініл) під свою фотографію, це для того, щоб вініл був того розміру, який тобі треба.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)