висота кліренса

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем bodrum, 1 чер 2013.

1. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Його машина його творчість.. Я не можу його переконати просто замінити старі пружини на нові і отрмати тих самих 2см, бо це дорого. А проставки 100грн плюс робота 150грн о таке йому підходить:)
    ПС
    вчора тапканули на ній 210км\год і ще би пішла, але страшно, хоча трималась дороги відмінно. Я говорю йому, після проставок так триматись не буде..:)

2. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    На ній, це на тій шо в підписі?

3. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Таде:) я про А6, 04р, 2.5тді знайомого...

4. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    у тебя друзья видимо ездят только в магазин за хлебом или по бывшей бетонке на Стрий . они пусть заедут на Тростян летом ( про зиму вообще молчу) или на рыбалку в сторону Жидачева с 4 пассажирами под 100кг каждый + лодка + ....- я посмотрю, кто громче смеяться будет. Ставить пружины пл. дороги - гольф и так жесткий , а с ними вообще как на табуретке - оставшиеся клавиши во рту можно потерять . я у себя перед стоковый оставил , а сзади поставил проставки между стойкой и балкой в 3 см. и все равно есть места , где цепляю днищем и глушителем ( поддон уже 5 раз ровнял , но перед не хочу задирать )

p.s. совет по поводу джипа не давать ( нет возможности , а желание посещать разные места есть )

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Тільки порада про джип. Тростян - це вже смішно.

Sent from my MB855 using Tapatalk 2

6. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412

база "три поросенка" центр

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я не кажу шо це не реально. Маю знайомих які на ланцері химою на тростян їздять. Але не роблять з машини жип. Всі розуміють, що ці авто не призначені для їзди на тростян.
    Ладно вже погані дороги і т.д...

8. kym

kym Аксакал

a 100
    Ви ще не бачили як кліренс піднімають і стабілізують контрабандисти. На Ауді 80 грузять тонну а вона навіть на сантиметр не прогинається)))))))))). А на Т4 то взагалі цілий механізм ручного регулювання. Грузили 5 тонн а він стояв як пустий. правда машини предназначені для переїзду пару км через границю.

9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    заварюють стойки намертво?))))

10. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412

у меня раг. вышел так

11. andrijklub

andrijklub Новачок

Golf-2 D 1990
    Скажіть будь-ласка де у Львові купити проставки (підставки) під задні стійки на Гольф-2 1990 рік,хоч покажіть фото тих підставок,дуже прошу

12. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    сьогодні під машиною сфотографую свої і виложу.

А взагалі, я їх довго шукав, і випадкова в одному гаражі знайшов, господар подарував. Вони суттєво відрізняються від тих що на дев'ятках.

13. skasio88

skasio88 Початківець

VW Golf
    Я на татовий голф сам зробив в мене ше одні є з мого тоже сам робив добре получилось

14. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    Звернись до Chokolapka, в нього від трійки такі залишились пошукай в темах продажу

15. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023
    Бачу тема популярна була )
    А про практичний момент.
    Коли купив свою - в мене стояли приварені такі підставки (підкови чи як їх там) від ВаЗа ) За рік катання права стійка провалилась в кузов (тарілку рознесло).
    після того поставив нові стійки (придбав в комплекті з пружинами від Б3. про що звісно не здогадувався бо не вкурсі був висоти таких пружин а міняти потрібно було вже).
    Три роки катаюсь - нарікань окрім того що стійки "прострелюють" на лежачих поліцаях немає.
    Старі "підставки" не зразали бо поспішав трохи, просто проігнорили їх і так і стоять досі.
    Зараз поставив пружини -40 зад і перід відповідно. Тепер розумію що назад потрібно -30.
    Опустили машину і виявилось, що зад таки занизький (колеса R15 195/50), тому до з'ясування питання з підрізанням арок - таки скористався рагульським архаїзмом і прикрутили стійки на ті ж "підпорки".

І після короткого опису, запитання по практиці:
    Мені здається, чи таки після встановлення тих проставок швидше зношуються самі подушки і інші елементи верхнього круплення стійки до кузова ?

16. 07ігор07

07ігор07 Новачок

Jetta
    А де можна придбати ППД для Джетти?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)