В.І.Т.А.Ю! Хай здоров'я, радість і достаток, Сипляться немов вишневий цвіт, Хай малює доля з буднів свято, І дарує Вам багато літ!
пані Людмило, прийміть і мої вітання з Днем Народженням! Добра, любові, успіхів, поваги і багато-багато всього доброго!
Дорогі колєги! Дуже дякую за такі теплі і гарні вітання. Навіть не думала, що я така файна, як ви тутка написали ))) Дай вам, Боже, всього того, що ви мені побажали! Як файно, що ви є!
Якось всі чомусь пропустили таку важливу подію у житті нашої колоритної дописувачки і члена клубу. Дякую Мартіні за календар ДН. Ото ж бо, хоч і з запізненням та ВІТАЮ! Щастя, здоровя і удачі!
Йопрст.... Як ми могли???? Людок, прасті засранців Здоров"я Тобі міцного, сил,натхнення, бажання і успіхів у всіх справах та починаннях!!! Ти робиш багато хороших справ у житті людям, тож бажаю, щоб все це добро повернулося Тобі сторицею! Хай Тебе Бозя береже, а поруч будуть тільки хороші і вірні люди. А саме основне -не втрачай свого оптимізму і "особливого" почуття гумору Ну і ЛЮБВІ Тобі.... щоб слухати солов"їв....