Fast, вітаю Хай Тебе у житті завжди супроводжує успіх! І після кожного падіння знову тягнись у висоту, тому що, ні одне бажання не дається нам окремо від сили, яка дозволяє його здійснити. Живи, борися і йди до мети, бо живі лише ті, чиї серця віддані мрії! Здоров"я, натхнення, кохання, хороших і надійних людей поруч і побільше позитиву в житті!
Вітаю, Розуму як у Шевченка(не футболіста) Сили як у Кличка (старшого) А Мужілка щоб стояла як у молодого бичка(регелярно)
приймай й мої вітання в свій день народження! всіх благ Тобі) здоров"я, поваги, підтримки від рідних! нехай всі негаразди минають тебе й твою сім"ю!
FasT, друже, з Днюхою Тебе! Поскоріше свого чергового вимріяного коня і щастя як на життєвій, так і на асфальтованій дорозі!
Юрко! Дозволь і мені привітати тебе з днем народження! Успіхів у твоїй професійній діяльності, творчого натхнення до твоєї творчої роботи:D, побільше посмішок, міцного здоров'я, радості й позитиву від сім'ї і життя загалом!
То ж треба, мало не прогавив Всього тобі найуспішнішого! І багато ще тисяч гарних кілометрів на ровері!