Відповідь: Вітаємо нашого брата Тополя!!! ага бажано постав собі ось ту http://forum.ihome.net.ua/uploads/av-1062.gif
Відповідь: Вітаємо нашого брата Тополя!!! Вітаю і Я!. Скажи де можна подивитись фотосесію цієї бомби?
Відповідь: Вітаємо нашого брата Тополя!!! 160000, але певно скручений, бо то фантастика для 17 річною тачки
Відповідь: Вітаємо нашого брата Тополя!!! Ну що тут скажеш!!!Тормознув Мартіні мужичка і той залишився без машини!!! Тополь, вітання!!! Гарних доріг і ввічливих водіїв!!!
Відповідь: Вітаємо нашого брата Тополя!!! Ну да, Тополь вже вкурсі шо з него великий могорич До речі, з того мужика теж треба шось вибити
Відповідь: Вітаємо нашого брата Тополя!!! Буде, хлопаки! Лиш дайте почекати 15 числа до зп... Бо з тою Корою в кишені лежить лиш 20 недоторканних гривнів на штраф за перевищення швидкості.... :grin: :grin: :grin:
Відповідь: Вітаємо нашого брата Тополя!!! Тополь, давай просто побухаєм, кажуть виставляти за машину не зовсім фартово. Я в то не вірив поки колись не продав свою жигульку і не погодився на п'янку. На наступний день виявилося що в гаражі у покупця стоїть сюрприз від його батька - ще одна жигулька Свою я мусів забрати назад
Відповідь: Вітаємо нашого брата Тополя!!! виставляти справді кажуть не фартово, бо можуть знайтися заздрісники і "вректи" (тьфу-тьфу). А ще краще "покропи" машину! Я об свою "трасьнув" пляшкою горівки (об диск), дурна прикмета, але...
Відповідь: Вітаємо нашого брата Тополя!!! До речі, кажуть, що добре посвятити машину. Чи хтось робив це, де і з ким домовлятися і скільки це коштує? Не знаю, чи то шось помагає, але не зашкодить точно... А щодо обмивання і "вроків" - шось в тому є... :roll:
Відповідь: Вітаємо нашого брата Тополя!!! Доречі після освяченя ні в коїм разі в машині і думати не смій матом, не те що вголос лаятись! Бо то ще більшу шкоду робить автівці.
Відповідь: Вітаємо нашого брата Тополя!!! маю контакти свого Отця. Робить щиро! Приклад. Ти паску святиш? Щось дає? Мабуть так само і з машиною.
Відповідь: Вітаємо нашого брата Тополя!!! а я іноді спілкуючись по телефону так крию матом, мабуть тому й ламається :evil: