Відповідь: Вітаємо SASА з Днем народження Чуваки, всім дякую! Нажаль мене не буде... робота Окрема подяка Вересу В Ну якщо все буде так як сусід каже: то думаю Г6 буде на підїзді Ти щось чув про садо-мазо?! 8-0
Відповідь: Вітаємо SASА з Днем народження Всього найкращого !!! Хай тебе ніколи не покидає почуття гумору !!!
Відповідь: Вітаємо SASА з Днем народження В мене є знайомий Верес Володя то часом не він ? працює адмінчєгом в нас)
Відповідь: Вітаємо SASА з Днем народження Вітаю! Шо стосується новішого гольфа, то бажаю не пересісти на нього з 2-ки, а мати додатково. Бо г2 продавати не можна, хіба поміняти на такий же Г2 тіки кращий. А Г6 хай в тебе буде крім 2-ки на кожен день. А головне, здоров*я!
Відповідь: Вітаємо SASА з Днем народження він, я якраз писав з його компа, а так як ви знайомі то він попросив дописати що він приєднується Додано через 4 хвилини а ти чим на тій фірмі займаєшся?
Відповідь: Вітаємо SASА з Днем народження бґґґґґґ це ще раз довело шо Львів велике село керівник Java відділу. Програміст карочє.
Відповідь: Вітаємо SASА з Днем народження ой запізнився але краще пізно ніж тихенько. ВІТАЮ. щастя здоровя, бабла, і повних баків. ні поломок ні ментів.