Пацани плачу. Дуже приємно! Окремо дякую Оресту за гостинність і бажання допомогти будь де, Векслеру за те що страхує в любій ситуації, Данєнкому за те що є такі люди як він, CheFISH - за те що приходиш на допомогу в люий момент, leopold - за безкорисність, OLEG26 - за клубний дух, top - навіть не беруся перечисляти за що (занадто багато добра), Олег М - за ремонтьорство, я ще до тебе приїду, і не подумай що по гарантії rusmaks за компанію, FasT - фотосесії клубу нужні! Бош -за бажання допомогти... всім всім всім благодарствую. Як завжди закінчую празнувати 18-го , всім дуже вдячний! Клуб рулить, в разі чого звертайтесь!
Сорі, Саш, провтикав. Нету дома нема, тіки на роботі. Але, ВІТАЮ з прошедщим! Всього тобі найкращого!
Happy Birthday to You Хай поруч завжди будуть надійні, вірні і хороші люди, всі задуми і плани реалізовуються а мрії здійснюються. Життя занадто коротке, щоб бути незначним -живи, борися і йди до мети, тому що живі лише ті, чиї серця віддані піднесеній мрії. Хай тебе у житті супроводжує успіх, і після кожного падінння знову тягнись у висоту, бо жодне бажання не дається нам окремо від сили, яка дозволяє його здійснити. Здоров"я, кохання, задоволення і позитивних емоцій від кожного прожитого дня!
Вітаю!!! Бажаю міцного здоров'я, людського щастя, любові, добробуту і достатку в сім'ї та родині, щоб ТИ завжди залишався такою гарною і доброзичливою ЛЮДИНОЮ як ТИ є, а також МНОГИХ І БЛАГИХ ЛІТ!!!
Всім дякую хто не забув. Навіть Слава зявився, ти де пропадаєш? Звичайно особливо приємно читати пост нашого дорогого адміна... аж якось тепло на душі стає :D Всім дякую!