Йойоньки-йоюсі! Той пост № 97 - вулкан! Який колір! Який блиск! Які форми! А як ті вікна відкриваються - просто екстаз! Sasa, я ще забула написати: гарячого Тобі і непереможного кохання! І бажано негайно! (А тепер попробуйте мене заоффтопити )
Ще раз ВІТАЮ!!! Та я як завжди з головою в роботі, будові та сім'ї.От тільки правда повернувся з відпочинку, два тижня на морі - просто космос!!! Там накінець то освоїв правильне і екстремальне водіння водного скутера, неповторні відчуття. P.S. Прочитав, що збираєшся на FEST до Києва? Хто з тобою їде?
Вітаю,як я завжди кажу:нехай твої бажання ох..вають від твоїх можливостей,нехай гроші за тобою бігають,а ти неміг від них відбитись і просто здавався їм в полон,вдачі тобі в усьому,бо як казав один дід "хлопці здоровє то важне но неголовне, бо коні і бикє на бойні тоже здоровє мають,а їх то нератує", нехай тобі все буде гуд і менти і АВТО-ПЕД..АСИ непсють тобі краєвиду доріг. Ну і на остаток ,тобі бажатимуть всього і багато,але побажай собі того чого дійсно бажаєш ти для собі,і нехай воно обовязково збудеться !
Sasa, приймай вітання з ювілеєм Здоров"я Тобі, любові, злагоди, розуміння і достатку в сімейному гнізді. Хай Тебе в житті оточують хороші, надійні люди і вірні друзяки, які завжди підтримають...Хай все задумане реалізовується а кожен день буде сповнений позитиву і оптимізму!
Вельмишановний кантровод, прийми вітання від кантровода. Бажаю перш за все здоров'я, вдачі і шоби ніц си не ломило в тебе і твоїх авто!