Був без "цивилізації" майже тиждень, тому прийми від мене теж ВІТАННЯ !!! Здоров'я міцного та удачі у твоїх всіх справах !!!
І все-таки, що не кажіть, а якась чуйка в людей таки є! Особливо в тих ненависних жінок, які (як сказав один наш форумчанин) радше повинні лежати в ліжку, ніж сидіти за компом і дописувати тут свої дурниці... Стільки часу не заходила на форум, а нині - ніби хтось спокусав на гріх. Зайшла - а тут Shaggy взяв і народився! Якщо вже посмів таке зробити, то приймай вітання! Здоров"я, радости, кохання! Можливостей для самореалізації! І головне пам"ятай: до 40 - це юність. Тільки від 40 починається молодість! Тому насолоджуйся своїми юнацькими роками і не звертай уваги на те, що скажуть інші - для себе живеш! Міцно тисну Твою руку! Мусила то сказати, бо посмішок як не стало, так і нема. І як тут організувати собі веселе життя? Хіба що слухати музику Shaggy!
гарно сказали, Люда. Віталік, лови і мої вітання з ДН - міцного здоровя і шаленого натхнення творити нове!
Теж приєднуюся до привітань і добавлю від себе, хай завжди Тобі світить зелене світло в житті і хай щастить у всьому! Вітаю!!!
Желаю счастья в сємєйной і лічной жизні, удачі, успіхів у всіх починаннях. Модного ровера, дорожчого за машину:dance: і море позитиву по життю:D
Творчої наснаги і успіхів у всіх починаннях! Хай від твоїх альбомів ломляться полиці муз-шопів і рвуться динаміки в магнітофонах гопів Панки хой!