Відповідь: Вітання Кіндеру і Оксані Привіт Усім! Дякую за привітання!!! Особлива подяка САТу Данилу та Полу Мар*яну за допомогу в автомобільно пробігу холодними вуличками Львова! З мене ще причетається... Тепер хто думав і казав, що я давно одружений і маю дітей помилятися будуть наполовину, я вже справді одружений, но діточок ще немає. Дякую за підказку про демографічну ситуацію України. скажу що незабудемо :-D . Додано через 4 хвилини Привіт друже! як то Кіндер всього не побачить? :shock: Всього може і ні. але частину так :-D Безробітний то тимчасове явище, а вот медовий місяць то ти правий:mrgreen:
Відповідь: Вітання Кіндеру і Оксані Вітаю! Злагоди вам сімейної, розуміння і вміння слухати одне одного!!!!!!!!!!!! Будьте щасливі і любіть одне одного!!!!!!!!!!
Відповідь: Вітання Кіндеру і Оксані Вітаю, та приєднуюсь до всіх побажань! Бажаю великоговеликого щастя, здоровя та кохання!
Відповідь: Вітання Кіндеру і Оксані Вітаю!!!!!!! Діточок побільше і щоб як мінімум платяну свадьбу разов відмітили разом! Вперше бачу хлопака, котрий щоб оженитися звільнився з роботи! ;-)
Відповідь: Вітання Кіндеру і Оксані І я вітаю,особисто не знайомий але бачу Kinderа знають і поважають,щастя і любові і сімейного достатку.