Відповідь: Вітання! Це ж треба, пропустили таку подію Хай тобі щастить в житті на справжніх друзів, кльових дівок і звичайно на хороші машини!
Відповідь: Вітання! приєднуюсь до нижче сказаного нема що добавити але хоча б то збулось що вже побажали і ще раз на 10 примнож
Відповідь: Вітання! Ріспект, 1-й рік "бойове" хрещення! Вітаю, дай Тобі Боже ще 101 рік в мирі та злагоді!!!
Відповідь: Вітання! Прийми найщиріші вітання з нагоди твого Дня народження! Від усього серця бажаю тобі здоров’я, щастя, творчої наснаги і оптимізму, незгасної енергії та наполегливості. Нових творчих звершень, затишку і тепла в колі твоєї родини, і серед вірних друзів.
Відповідь: Вітання! друже вітаю, щастя тобі тепер вже в сімейному житті, здоровя, евриків купу, хорошої підтримки від друзів ВВ, нову машинку, підвищення по роботі, і всього всього всього що тільки можеш сам придумати.
Відповідь: Вітання! Ой як стидно шо я профтикав щастя, здоровя, сімейного щастя, купу чемних дітлахів і всього всього найкращого
Відповідь: Вітання! Travel Я також завтикав Приєднуюсь до привітань, а від себе скажу, що бажаю тобі в першу чергу здоров`я, бо то голоовне в житті. Буде здоров`я - будуть і гроші, і щастя, і красиве довге життя.....
Відповідь: Вітання! Вітаю !!! Всього найкращого !!! Фінансової стабільності, сексуального довголіття !!!