Вихлопні патрубки червоні

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем mina JR, 10 лис 2010.

1. mina JR

mina JR Початківець

VW Golf IV 1.6 8v
    Взагалом все дуже і дуже погано. подзвонили мені з сервісу и сказали приїзжай . Я приїхав показали в чому халепа в мене машина я писав раніше брала масло до**я просто не реально всі думали що проблема в клапанах клапана сухі а он комресія в поршнях від 14-14,5-15-16 кароче сказали що тут купа грошей треба щоб зробити двигун . сказали що вона як мопед масло треба доливати постійно кароче я в печалі марка мотора AKL 1.6
    казали такийц як на шкодах

скільки може коштувати блок ?(хороший)

2. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    цілком нормальна компресія, причина десь інше

3. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    quote=mina JR;113785]Взагалом все дуже і дуже погано. подзвонили мені з сервісу и сказали приїзжай [/quote]

[

Міняй сервіс і то чим швидше, ти і так в них за перший ремонт переплатив і по запчастинах і по роботі.

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Так .... тут щось не то.... або тебе сильно розводять.... або ти не правильно описуєш ситуацію... Що значить клапана сухі... я так зрозумів що сальнички клапанів тримають масло... тобто нормальні.
    Компресія 14-16 завелика ... очевидно масло іде через кільця і збільшує компресію... тобто треба міняти кільця. Нащо тобі блок... даю 70% що блок в тебе нормальний... це ж фольксваген ... тут щоб вбити блок то я навіть не знаю що треба придумати... хіба їхати без масла поки машина сама не стане. Таких блоків на шротах не дуже є... цілі двигуни 1.6 теж рідкість... самі поширені 1.8 і 2.0 хоча блоки можуть співпасти, але то уже треба підбирати ... і кріплення і зєднання з КПП.
    Заміна кілець не така вже і дорога ... єдине що поршня в тебе з короткою юбкою і кільця на них дорожчі ніж на звичайні і їх треба замовляти наперед. Недавно робили подібний 1.6 на Ауді і на кільця мусіли чекати 4 дні... навіть в києві не було.
    Але в тебе проблема що бензин горить у вихлопі.... воно з кільцями не звязано.... це звязано з газорозподіленням.... що сказали про це там де ти був...?

• Подобається Подобається x 1
  5. mina JR

mina JR Початківець

VW Golf IV 1.6 8v
    Доброго ранку, мені зняли тільки поюсь сказати неправильно помойму колектор и через нього видно що клапанки сухи, тобто з головою все добре пас стоить по мітках але масло п`є поно чуть як не мопед я на 100 км залив до ривня вже більше літри скажіть де е нормальні мотористи бо там до всього ще треба чикати десь прівтора місяця бо передімною черга з 3-х моторів ось така ситуація. я почекав вони мені закрутили за 15 хвилин все назад и я завівся взагалі супер не троило нічого тяга бомба і все таке але факт залишаеться фактом треба заміна кілець де її можна зробити !ЯКІСНО! і не дорого
    дякую

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Дзвони 097 544 шістдесять вісім 49 Юра - зробимо.

7. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Поїдь до Юри "кума" телефон вище...

8. mina JR

mina JR Початківець

VW Golf IV 1.6 8v
    В понеділок задзвоню бо на вихідні не хочу торбувати тай в самого робота...
    Дякую

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)