Візи до Польщі!!!!!Потрібна допомога!!!!!

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем vet_mak, 10 тра 2007.

1. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    зелену карту краще купувати в поляків.
    їхати бажано в понеділок або в вівторок бо там далі починають сунути всі буси і рейсові автобуси тому черги більші.
    як шо поїдеш на Шегині то буть обережним шоб непопасти то тьотку погранца, вона там одна і називають її всі шмата - вона так парить мозги і докулупується до всього шо після неї половину людей вертають до дому.

2. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    дяки за поради, Travel

3. ANTUPOLIAK

ANTUPOLIAK Новачок

НЕМА
    ШАНОВНІ ФОРУМЧАНИ
    така справа їду вчора з другом в польщу(мій 2-й раз),нашу таможню проїжджаєм,а поляки висаджують мене і вертають назад
    їм не сподобалось що я по культурній польській візі їду (я їм так сказав) до родичів
    хто знає шо їм казати,або шо мати шоб не зайоххвали?????????????

4. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    перша помилка - по культурній візі ти немав би їхати до родичів, а покультурних справах. Та культурна віза то само гірша категорія візи, треба мати документи підтверджуючі ціль поїздки в культурних цілях. І то незажди проканує. Просто цікаво хто робив тобі візу і шо ти заплатив?
    На крайнях треба було казати шго їдеш по церковних справах, чи нв якісь музичні заходи малого формату про які ніхто толком незнає.

П.С. Тепер в тебе в паспорті є перекреслена печатка, так званий КРАБ, тому без бумаги ти вже не переїдеш хіба пробувати на Смільницю там деколи пропускають, або через Чоп і класти в паспорт 100 Є.

5. vet_mak

vet_mak Початківець

OVB - не VW, но тоже німець, я б даже сказав найкращий німець :)
    Хто знає чи пускають зараз наші за кордон на авто по дорученню якщо є тимчасовий реєстраційний талон???? Ато скоро в Польшу їхати тра....

6. Святослав

Святослав Початківець

в пошуках
    на простому паперовому (старого зразка) не пускають,кажуть треба типу нового зразка. але пхаєш тьоті 50 наших і їдеш далі.

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Народ. Нід хелп.
    Запрошують мене з моєю групою (музичною) виступити в Польщі в Хелмі. Паспорти є у всіх, а візи ні в кого...
    Розкажіть як її зараз зробити, і за який термін це реально, і скіки грошей. Якісь там страховки і т.д... ??
    Думаю їхати машиною, але питання чи пропустять на кордоні.. чув Со міряють буває і всяку біду...

Як краще самому робити?? Чи якось запрошення просити від поляків??? Маю просто сказати за 1-2 дні чи встигнем зробити візу і чи приїдем, бо фестиваль 27 серпня...

8. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Шег, щодо віз та закордонних паспортів дзвони моєму знайомому, в нього найдешевші ціни на оформлення - перевірено 0980737073 Тарас. Із закордонними думаю, теж може посприяти
    + Вам обовязково треба буде страхівки на авто (зелена карта) + страхівки для кожного, хто їде (від нещасних випадків з лімітами 30тис євро). Останні можу оформити з мах знижками!

9. NOS

NOS Active Member

JETTA2(1.8 EV)
    067 956 56 22 Назар.

10. vollodya

vollodya Новачок

Старий, но швидкий:)
    Вибачте за рекламу, але може комусь допоможе:

Допомога в отриманні візи у Польщу. Національні, робочі, шенген. Консультація при оформленні документів (анкети, страховки, пакет документів). Електронна реєстрація анкети. Швидко, якісно і недорого.

Для агенств великі знижки!

тел.: (093) 891 48 67
    скайп: vova_2pz
    сайт: купити шенгенську візу

11. vet_mak

vet_mak Початківець

знову виникла потреба у візах
    їду з дружиною і сином 3.5 роки
    маю запрошення від родичів для себе і дружини
    Чи треба окреме запрошення для сина, якщо ні то як правильно заповнити анкету за сина????

12. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    запрошення на кожну особу, що перетинає кордон, незалежно від віку.
    віза на дитину відкриваєтьсяв паспорт одного з батьків

13. vet_mak

vet_mak Початківець

Добре, а що немає інших варіантів??? Маемо запрошення і гроші на подорож....ну невже ніяк...це якийсь брєд

14. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Хто в курсі, шо там з новими правилами подачі документів, а точніше з переліком документів.

15. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Тепер треба ще довідку про доходи. Загалом все описано на сайті. Можна відкрити і почитати

Надіслано від мого LG-E975, використовуючи Tapatalk

16. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Там не все описано, э варіант коли людина не мае постійного місця праці, і не е підприемцем

17. оксана 1322

оксана 1322 Початківець

VW Polo
    тоді порібно виписку з рахунку, про наявність достатньої кількості грошей.

18. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    А яка повинна бути кількість грошей?

19. bodya999

bodya999 Active Member

AUDI 80(B3) 2.0(½ 3A, ½ AAD) '91

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)