і я навіть догадуюсь, що він може сказати )))))))) "ДОФІГА БУКОВОК"... в мене є ідея, як то можна спростити. завтра спробую
Яка різниця, що саме він скаже, що б не сказав всі будуть на це молитися Не закидуйте мене тапками, але Тьома тільки недавно дізнався, що жовтий фон знаку означає його тимчасовість. Про яку супер-оцінку ви говорите P.S. Я проти нержавійки через велику вагу, парусність і вартість. Я за пластик, він еластичний, легкий і дешевий. Якщо потрібно - здам телефони, де друкують на ньому.
DEMO Zh@rik RosTar MARTINI scirocco Олег М. Bosh CheFISH Vexler Mixonoff Візьміть від мене 50 грн. Я там часто їзжу.
DEMO Zh@rik RosTar MARTINI scirocco Олег М. Bosh CheFISH Vexler Mixonoff Roman1986 І я здам, як тільки виберусь на з*їзд
Нє, ну та то просто ппц якийсь..... В мене 17 на фірмі День фірми..... Урочиста частина.... А, ладно, приїду. Ітак там нічого цікавого не буде
Мартіні, а тобі на приват 24 можна скинути бабоси ? питаю тут а не в приваті бо може комусь так само буде зручніше на картку кинути.
Сьогодні був на тому місці, виявляється, після минулотижневої фури в тому паркані був вже хтось свіжий. Не сприйміть за лишній шум, але мені здається, що вартує поспішити. Зокрема: Фіш, дай знати, на коли можна надрукувати макет, скільки це буде коштувати або якщо не хочеш з тим паритися, скажи це, я візьму виготовлення на себе. МАРТІНІ, дай знати, скільки реальних грошей на руках, скільки і коли очікується. До всіх: Хто може поїхати зі мною у Стрий для встановлення таблички - потрібно мінімум 3 людини а також 2 лопати, мішок цементу, мішок піску та каністру води. Якщо я десь помилився в матеріалах чи баченні, виправіть.
Питання: ЛАКОР нам може допомогти матеріалами? можу скинути їм файл на прорахунок з деталізацією по матеріалам. Орест, нам потрібно тільки одна табличка? чи дві???
пришли мені макет таблички і розмір, порахую в себе а ти паралельно скинь на лакор. Почнемо з однієї.
з лакором завтра перетрем, я пізно роздуплився, вже небізнес-час Вони справді могли б повністю або частково спонсорнути акцію, скільки часу ми їх тут рекламуємо
Прошу вибачення! Знайшов ще на ютубі. Ролик вартий уваги. http://www.youtube.com/watch?v=5DSvTnqRtlc http://www.youtube.com/watch?v=7K38rEC4hNY