Звітую Рок-н-рол Жарік Бош Зверь Демо Скіроко (Орест) Я в касі 350 грн Із Андрієм з Лакора звязатися все ще не зміг
Пробивав в пластикового підрядника, порахували понад 1000 грн, думаю, це не наша аудиторія, шукаємо альтернативу далі.
А покажіть хтось на гуглемапс де той поворот бо я шось ну ніяк не можу ідентифікувати то місце по фотках. І якшо можна, вкажіть конкретно місце, де мав би стояти цей знак Там є нюанси, що на встановлення будь-якої херні безпосередньо при дорозі потрібна ліцензія, незалежно чи то дорожній знак, чи табличка "платний туалет". Це заборонено. Але якщо його ставити на приватній території, то ліцензія не потрібна. Тобто ідеально якби можна було домовитися із сусідами того діда, шоб зафіксувати наш знак на їх паркані. Перед тим поворотом є приватні паркани?
Отже новини такі. Лакор зможе зробити такий вказівник по собівартості. Перше зауваження, що півтора на метр - може бути занадто велике. Тому по ціні прикинули два варіанти: 1,0 х 1,5 м - 700,00 грн./1шт. 0,7 х 1,2 м - 390,00 грн./1шт. Матеріанли: - світловідбивна жовта плівка - основа - композит (EcoBond) - матеріал яким обшивають фасади АЗС - матеріал дуже жорсткий і одночасно не важкий пластик - гівно - його покрутить на сонці і він трісне від вітру Ми цю акцію будем піарити в львівських ЗМІ, тому Лакор може частково проспонсорувати цей проект щоб у публікаціях згадували що акцію підтримав лакор, але тільки у випадку, якшо там буде все законно, тобто якщо ми домовимося про встановлення на приватній території. Якщо це просто буде при дорозі то це не зовсім законно і причетність Лакора тут афішувати не можна буде, відповідно все тільки за наш за вами рахунок.
удобного нет. только паркан деда, но это уже поздно http://maps.google.com.ua/maps?hl=ru&ie=UTF8&ll=49.266432,23.874621&spn=0.004992,0.009645&t=h&z=17
Якщо клікнути сюди то мітка "А" це "чорна" точка, де востаннє паркуються багато машин, а мітка "В" це місце, де пропонується встановити знак. Власне основна ідея в тому, що оглядовість "В" є в десятки більшою ніж "А" Цього ніхто не перевіряє, на трасі маса неузгодженої реклами. Тим не менше, якщо дійсно є хоч найменші побоювання, прошу звернути увагу, що точка "В" знаходиться не на території дороги чи узбіччя, це якраз город сусідів. Ти не правий. Той пластик, який мені порахували висить вже третій рік на зовнішніх фасадах 300 СТО України і в жодному випадку він не постраждав ані від фізичних впливів ані від вітрів-дощів ані не вицвів від сонця. Важливим його плюсом є нанесення друку безпосередньо на матеріал, бо у випадку наліпки на будь-якому матеріалі крім металу, від зміни температур, постійного розширення-звуження деградується клей, що через рік вже стає ганчіркою. Тим не менше, через високу його вартість пропоную забути, варіант наліпки на металі імхо найпрактичніший, у всякому разі так роблять знаки. Спробую вирватися туди на вихідних, поговорю з сусідами дєда.
Оресте, я думаю, що пункт В варто робити далі від пункту А. В запропонованому тобою варіанті гальмувати вже може бути занадто пізно. Ось так буде оптимальніше
підтримую ігора, що варто звернутись і пресу/медіа для публікації інфи про всатновлення такого знаку. + варто таки взнати (можливо навіть і чарез ту саму пресу) процедуру легального встановлення знаку.
Я на вихідних спробую там бути, подивлюся на можливість. Служба автомобільних доріг. Але у нас не дорожній знак, тут можлива процедура погодження встановлення рекламних конструкцій, справа дуже менінгітна і дорога. Може потягнути 1000 доларів і більше Пропоную тут не висловлювати підтримку чи не підтримку а допомагати діями чи грошима. Про повідомлення ЗМІ вже йшлося.
Вчора був на цьому місці. Паркан знову пробитий. Цього разу легковим Фіатом. Друзі, давайте рухатися швидше! P.S. Табличку краще ставити таки на мною запропонованому місці, якщо вона буде раніше - всі будуть сприймати її як попередження до першого, плавного повороту і надалі розганятимуться, знову вилітаючи на другий, різкіший і закритий.
Так абсолютно погоджуюся, але перш ніж рухатися дальше, треба гроші всі потрібні зібрати, щоб можна було замовити знак і тоді вже встановлювати, бо самі бачимо, що на перед все обговорити дуже тяжко, і якщо будемо далі теревенити, то вийде то саме, що з клубними футболками!!!
У касі є 350 грн, друзі, давайте ще докинемось і накінець-то встановимо. Для здешевлення можна прикріпити на стяжках до паркану, знайшовши попередньо правильний кут для відсвічування. В такій ситуації немає значення який матеріал, важливо лише його покрити світловідбиваючою плівкою чи фарбою. Щодо дозволів - я цікавився, на встановлення таблиці (якщо це не релама і не дорожній знак) не потрібно ніяких дозволів, на цю справу всі контролери закриють очі. Щодо точки встановлення - з часу створення теми я був там разів зо 5-6 і скажу, що таки кращого місця як на городі дідуся просто немає. Не треба бути Нострадамусом щоби розуміти, що більшість ДТП відбувається через те, що водії недооцінюють (а інколи і не бачать, там все темне і сіре) другого поворота, який продовжує перший але є різкішим за перший. Таким чином знак показуватиме головне - початок другого поворота і його справжній кут. Прошу Фіша переробити макет, який би асоціювався зі знаком 1.31 ПДР а також, хто може, прошу порахувати вартість виготовлення самої таблиці без стовпа.