паралельно нарив таку методичку... цікаво було погортати... Шкода, що наш автодор її, мабуть, ніколи і не бачив... http://www.autonomera.com.ua/gost_signs.html
CheFISH, дякую! MARTINI, будь ласка знайди світловідбиваючий оракал чорного та яскраво-жовтих пантонів, я знайду дошку та плоттер. Так ми пришвидшимо тему. До речі, я там був на мин вихідних, стовпи знову знесені
спробую пролобіювати це питання по прес ресурсах. думаю статтю організую а далі будемо розкидувати її по інтернет і прес ресурсах. скиньте хтось фото з гуглмеп де це місце,бо ніколи там не був
Орест, де я, а де оракал? Треба не шоб я шукав оракал, а шоб були гроші, тоді ми його замовимо потрібну нам байду в фірмі, яка друкує всяку оракальну херню. чи я шось пропустив?
Привіт Дюбон можна забрати з гаражу ( колір - срібло ). Я так думаю , що він буде закатуватись плівкою (фоном). Оракал світловідбивний є на АВЕРСІ - фірма знаходиться по Шевчанка біля пожарки ( поворот на Левандівку) Де мій гараж знає Sasa / попередньо паредвоніть,щоб привіз дюбон.От і всі умови
Неправильно. Оракал дешевий. Наявних коштів буде достатньо. Поки затримка за тобою. Замов будь ласка наведені кольори на Аверсі (світловідбивні 2 листи 1,15 м) коли буде на руках, знайдемо плоттер і зробимо поклейку самі. Я беру на себе доставку, погодження, встановлення та звіт. Хоча можемо і клубом туди скочити.
на аверсі оракал є жовтий і є оранжевий, чорного сказали не буває продають його з рулона шириною 122 см. Кусок 150х122 коштує 280 грн. Можу з"їздити купити, тільки скажіть куди його відвезти
Чорного світловідбивного не буває А звичайний чорний є, причому в різних версіях, від матового до глянцу. Купи жовтий світловідбивний та чорний звичайний і тримай в себе. Якщо Sasa зможе, то прошу його забрати Дюбон і передати MARTINI. Коли все буде на місці, я заберу і відвезу на плоттер. Повідомлю, коли все буде готовим. До речі, CheFISH, на плоттер треба файли в кривих, чи я плутаю?
Робитися буде на Феніксі, деталі тут. Везти можна від сьогодні. Ціну узгодити на місці, це не буде дорого.
Оракалу мало, треба ще підставку, про яку тут йшлося. Також потрібно у Романа взяти файл в кривих для порізки. Коли все буде на руках, подзвони, я домовлюся.
отже, жовтий світловідбивний оракал 280 грн, чорний буде коштувати 42 грн, разом 322 грн. В касі маємо 350 грн, тож оракал я можу купити. Але на виготовлення вистачить 28 гривень що лишаються?
так, майже останній звіт. В касу було зібрано 400 грн. Із них 324 потрачено на чорний і світловідбивний жовтий оракал. Тор надав потрібного розміру дюбон. Все то хазяйство Орест передав на Фенікс і завтра повинен бути готовий виріб.