Уточню, сьогодні, завтра або у понеділок. На вихідні мотнуся у Стрий, поговорю щодо розміщення з власниками потенційних територій а також прикину можливі способи установки.
Блін ви там обговорюєте проблеми про зїзди, щомісячні внески і т.д. і т.п. Ви той знак пару місяців ставите і так толком нічого зробити не можете, то про що ви там далі кажете......
Так, на виготовлення і переробку знаку пішло півтора місяці. Але весь цей час люди тратили власні гроші і час на роботу. До виготовлення знаку долучилися 9 людей, включно з рекламщиками, дизайнерами, дорожниками, ітп. Знак перероблявся 4 рази. Натомість на цей допис пішло не більше ніж купка емоцій людини, яка не доклалася до роботи нічим. Не хочу образити, просто констатую. Мабуть це глобальна проблема. P.S. Колеги, пропонуйте час офіційного встановлення, все погоджено, власники ділянки для розміщення дали згоду і чекають. Думаю, це може бути не лише доброю справою але і непоганою нагодою відпочити і гарно провести час.
Як на мене краще чим по швидше його встановити, бо вже і так ця епопея затягнулася, вже десь пів року пройшло майже!