Вказівник від Клубу

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем scirocco, 7 вер 2010.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Уточню, сьогодні, завтра або у понеділок. На вихідні мотнуся у Стрий, поговорю щодо розміщення з власниками потенційних територій а також прикину можливі способи установки.

2. evil1207

evil1207 Початківець

Audi A6C4 Avant
    знак втановлено?

3. Олег Кузя

Олег Кузя Початківець

Пасат в5 Кльовий :)
    Блін ви там обговорюєте проблеми про зїзди, щомісячні внески і т.д. і т.п.
    Ви той знак пару місяців ставите і так толком нічого зробити не можете, то про що ви там далі кажете......

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Так, на виготовлення і переробку знаку пішло півтора місяці. Але весь цей час люди тратили власні гроші і час на роботу. До виготовлення знаку долучилися 9 людей, включно з рекламщиками, дизайнерами, дорожниками, ітп. Знак перероблявся 4 рази. Натомість на цей допис пішло не більше ніж купка емоцій людини, яка не доклалася до роботи нічим. Не хочу образити, просто констатую. Мабуть це глобальна проблема.

P.S. Колеги, пропонуйте час офіційного встановлення, все погоджено, власники ділянки для розміщення дали згоду і чекають. Думаю, це може бути не лише доброю справою але і непоганою нагодою відпочити і гарно провести час.

• Подобається Подобається x 2
  5. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Як на мене краще чим по швидше його встановити, бо вже і так ця епопея затягнулася, вже десь пів року пройшло майже!

6. Вова Lviv

Вова Lviv Початківець

Golf 3 JOKER "1.8МІ"
    Клубна карта:
    000078
    Народ може ще щось потрібно для встановлення, готовий допомогти!

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)