Вливання нових учаників

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Словотворець, 15 тра 2006.

1. Sergio

Sergio Початківець

VW Passat CL 1.8 1992
    Відповідь: Вливання нових учаників

Доречі, в емблему замість абревіатури VW на то місце можна вставити логотип (я в принципі так і задумував, але прочитав комент що не можна), типу такий як в мене в аватарі чи щось подібне. Тоді емблемка буде веселішою виглядати і по моєму симпатичніше.

2. jora

jora Active Member

VW Polo variant 1.6 inj, 1998

Окантовку треба робити такої ж товщини, як і самі символи, тоді буде видно на будь-якій фарбі. А взагалі, можна було б спробувати і інші кольори, головне, щоб між ними був контраст. Тільки невідомо, як така кольорова наклейка буде виглядати на авті. Як на мене, чорний і білий - найбільш універсальні кольори і будуть дивитися на будь-якій машині нормально, тільки шоб наклейка була без фону

3. Sergio

Sergio Початківець

VW Passat CL 1.8 1992

Те що окантовка повинна бути - ідея хороша. Тільки не потрібно її робити в товщину символів, бо різні елементи того чи іншого символа мають різну товщину, тому будуть місця де окантовка перекриватиме сам контур символа.
    Можливо варто використати приклад наклейки "Алекс", наскільки знаю вона на прозорому фоні, але символи виконані в двох кольорах - суто білі та суто чорні. Це дає можливість вибору: якщо темного кольору кузов то наклейка прозора з білими символами (як у мене), якщо світлий кузов то наклейка прозора з чорними символами. Помоєму, просто і геніально.

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Найпростіше і геніальніше білий текст по прозорому фону. Така наклейка чіпляється на заднє скло якого б кольору не була машина. А для більшої стійкості від дощу і щіток на мийці ми друкуємо текст на наклейці дзеркально, тому ліпиться вона на скло з салону. Як такий варіант?

5. Sergio

Sergio Початківець

VW Passat CL 1.8 1992

Як ліпити і з якого боку це вже мелоч, головне придумати її.

6. Sergio

Sergio Початківець

VW Passat CL 1.8 1992

може щось таке запропонувати? Що скажете? Думки та пропозиції в студію...:-D

Вкладення:

• IMG-02.jpg
      IMG-02.jpg
      Розмір файлу:
      21 КБ
      Переглядів:
      204
  7. jora

jora Active Member

Пропоную адміністраторам вивісити тему спеціально для обговорення. Здається вже колись така тема була, але заглохла (то було шось про символіку клубу). Тепер народу більше, а отже і варіантів може бути більше. Всі пропозиції щодо наклейок, символіки тощо, поставити на голосування (включно з тими старими, що пропонувалися в вищезгаданій темі). Переможцю конкурсу кожен ставить по пиву :-D

8. Sergio

Sergio Початківець

VW Passat CL 1.8 1992

а як бути коли скло тоноване? Тої наклейки з середини і не буде видно... В мене тоновано американкою, з середини класно все видно, а от ззовні проблема подивитися в салон.

Підтримую пропозицію...

9. jora

jora Active Member

Варіант непоганий, і мені він підходить, але не підійде для тих, в кого тоноване скло, а якшо приклеїти таке на скло в Скіроко то водію через ту наклейку в дзеркало заднього вигляду погано буде видно (при умові шо водій скіроко користується тим дзеркалом :))... та й видно буде ту наклейку хіба, коли дивитися на машину зверху :).

Пропоную запропонований мною варіант (білі символи з чорною окантовкою на прозорому фоні) - таку буде видно і на склі і на кузові будь-якого кольору

10. jora

jora Active Member

Мартіні, вивішуй тему і став пропозиції на голосування

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

мої думки:
    1. наклейка не повинна займати все заднє скло, її достатньо ліпити під заднім шильдіком.
    2. на наклейці логотипа не потрібно
    3. на наклейці достатньо тільки читабельної веб-адреси.
    4. наклейки потрібно робити вже.

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Віддавай в друкарню, хай роблять

Довжина наклейки 29.7 см (А4) , ширина 5,5 см

фон - прозорий
    букви - білі
    шрифт - пропоную HeliosCondBlack, якшо шрифта такого нема, можу вислати

крім того треба зробити такі самі тільки букви чорні, для тих , в кого машина світла

13. jora

jora Active Member

Не в образу: а що, думки одноклубівців не враховуються?

Для чого робити два варіанти наклейок, якшо можна зробити один універсальний?

14. Словотворець

Словотворець Active Member

98798

А я хочу наклайку на номера...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

На номері є наклейка у вигляді українського прапора. Думаю, що краще її збільшити, щоб вона закрила декілька цифр.

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Жора правий, вирішили робити один універсальний варіант. А саме білим текстом по прозорому фоні. Таким чином

1. ті в кого білий кузов, ліплять на заднє скло
    2. ті в кого кольоровий кузов, ліплять або на кузов або на скло, як зручно

Розживемось баблом, тоді можна буде робити для кожного індивідуальні :)

На наклейці присутня виключно адреса сайту. Всяке "Львівський фолцваген клуб" і тд там просто нема куди ліпити. А так по моєму все чітко, коротко і в людини залишається заінтригованість, шо ж це за адреса така.

З більш детальною інформацією ми зробимо листівочки , які розпихатимемо за двірники фольців.

До речі, якшо в когось буде припадок креативу, накалякайте таку листівку, будьте добрі.

Тексту там має бути фігня - знаків 800 (десь як це моє повідомлення), і вона має коротко розповідати про клуб, його місію і чому людині має бути цікаво до нас приєднатися.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)