Ціна питання і чи є на всі двері? А ще може де переставлять чи то самому просто переставити? До речі, ущільнювач дверей на дверях чи той що на кузові?
в мене було таке: забився дренаж, вода стояла біля акумулятора, розкис ущільнювач тросу відкривання капоту, і тудою все лило мені під ноги зараз машина сушиться, але з такою погодою не менше тижня..... Краще профілактика ніж лікування
поділюся своїм досвідом. можливо комусь стане в пригоді. почала провисати оббивка даху. і що найголовніше - якось неочікувано і дуже швидкими темпами. було прийнято рішення зняти, здерти, поклеїти нову тканину і поставити назад. зняв, але тканину ще мають привезти, тому їжджу без "даху". вчора валив сильнющий дощ, сьогодні відкриваю - машина в воді. стояла вона під нахилом і намокло моє сидіння і ліва сторона. причиною, як виявилось, було те, що в дренаж люка попала якась фігня і практично його перекрила. тому вода валила в салон. з цієї ж причини час від часу намокав дах і тому відвалилась оббивка. тому, якщо у вас є люк - постійно слідкуйте за тим, щоб в дренаж нічого не попадало.
Сьогодні залило салон водою, під коврик переднього пасажира. Все сталось на нерухомій машині. Єдиний нюанс - машина (Гольф 2) стояла під кутом: права сторона вище. Всюди дивився на можливі сліди-потьоки, нічого не побачив, ковролін вище сухий. В районі моторчика обдуву сухо. Ущільнювач лобового сухий (не замітив потьоку/води). Кудою могло затікати?
У мене колись злетіла трубка водовідводу з люка і текло в салон теж. Сама трубка йде в передній стійці і виходить між кузовом і дверкою, десь по середині. Ледве знайшла кудою затікало. Знімала ковролін і поливала авто водою
Через дверку пасажира... Гумовий ущільнювач між склом і дверкою протікає (хороба старих гольфів), а оскільки у тебе в дверці ше й нема гідроізоляції зсередини, мабудь, (думаю карти знімали і до тебе), то по внутрішній стороні дверки то все стікає в салон. Якщо б машина стояла рівно то через вентиляційні отвори внизу дверки і по порогу вона стікає назовні.