Водіння з недійсними правами

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Immoral, 3 бер 2008.

1. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Відповідь: Водіння з недійсними правами

Immoral як правило 20 грн. Завжди залогоджували таке питання. Про те як що буде залуплятися то ти не нервуйся не грози всякими дятьками, а просто почни з ним говорити і всяке таке. малоби проканати.

Додано через 36 секунд
    часто гайони взагалі непомічають тої позначки.

• Подобається Подобається x 1
  2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

А я сьогодні бачив як хлопчина на ВАЗ 21099 років 16 мало не збив жінку, що очевидно йшла з роботи і дивилася на букет подарованих квітів. Вона не бачила машини, але її траекторія була прямо передбачувана. Але замість обїхати її, хлопець натиснув на гальма, колеса засвистіли, жінка налякалася і різко зупинилася, якраз там, куди несло машину. Гальмівний шлях близько 20 метрів, заблоковані колеса б'ються об тротуар і бампер зупиняється (!) в сантиметрах від ноги переляканої тітоньки. Тітці просто чудом повезло, але я зробив висновок, що мій син сяде за руль тільки коли навчиться їздити і матиме некуплені права.

3. Immoral

Immoral Початківець

Пєшоход

Далба..обів,рагулів і невмілих шоферів є повно. Але тема не про то.
    Покілішуй як маршрутки роблять аврійні ситуації всім: зупиняються тупо на зебрі (мені це особо важно я ж пєшоход!), беруть людей на світлофорах і так далі, сцуко за свою гривню 'забються'. А мають і категорію, і шоферську комісію ніби регкляно часто відвідують.

Про права розказужу одну життєву історію:
    Коли я вчився в львівському фізико-мат. ліцеї в 11класі (року ше пройшло) один вчитель пішов на курси водіїв, має ~30 років. Оскільки вчитель ше й в такому закладі то память і мозги має хороші,а так як науковець до далекий від всяких тіньових схем.Розказував мені особисто: Всі білети визубрив, в мреві 20 питань 2 помилки допускаються, в нього 17 правільних 18,19,20 тупо вибиває шо помилка. Так він екзамен провалив. З другого разу здав 50зе (то є 1 з багатьох випадків). Я здавав місяць поптому то він запевнив шо обмежитись тре внутрішнім екзаменом автошколи.

Якшо нічо не поміняється до того часу, в твого сина звалу нема, вчи його правильно і культурно їздити, хай вчить ПДР і всо буде добре.

4. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....

Я з 15ти років катаюсь на машині, починав з райцентру, у Львові до отримання прав не ризикував. Були і тьолкі, і пацани (рекорд 18 в одній машині), і розборки з міліцією, і перші примітивні аварії, спричинені саме вийо_уванням, або переоцінкою власних сил.
    Скажу так
    Можна їздити і з 16-ти, курси водіїв нічого не дають, хіба теоретичне знання ПДР, а практика водіння - справа цілком інша. Ніколи не передбачиш яка собака вискочить на дорогу, куда кому що стрільне в голову повернути чи загальмувати, чи перейти дорогу, чи побачив знайомого на своєй волнє...
    Головне за кермом ніколи не вийо_уватись і не бути занадто впевненим в собі. Завжди бути готовим до несподіванок і ні на секунду не розслаблятись. І усвідомлювати відповідальність, яку ти несеш, сідаючи за кермо + скільки коштує машина, або ті машини що їздять навколо...

5. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Золоті слова,100% почни їзду із досвідченим водієм, там де машин поменше.Добрий водій
    не той хто дотримується всіх правил, а той який передбачає дії інших водіїв
    і пішоходів.Стосовно ГАІ - то бюджетна сфера, якщо є ЦУ зверху, що треба
    зібрати пару рублів для когось то стоять і збирають, "риба гниє з голови", а хто
    не хоче збирати "дань" той несе з хати або пище заяву на звільнення.Скажу з власного
    досвіду якщо порушення дрібязкове і немає якоїсь маразматичної настанови то може
    обійтись усним попередженням, але як сам запропонуєш пару рублів то не відмовляться.
    ДАІшники не марсіани, то ті самі люди і так само колись починали вчитись їздити на татовій машині,
    хотіли піти спочатку на таможню але грошей забракло, а їздити хотілося і пішли в ДАІ.Спочатку сержантами
    на дорозі з паличками, потім поступили в Політех на заочно, дістали лейтенанта і стали збирати
    "дань" з сержантів, потім капітанами і перейшли на "спокійніші посади" -МРЕО, курси водіння,ітд, потім
    пару "самих мудрих" і тих хто забув табличку ділення скоротили або посадили, а Сумлінних
    посадовців в 45 років в чині підполковника відправили на заслужену пенсію. Хто ще не спився той
    іде працювати на кафедру і займається вивченням всіх бід молодих автомобілістів і "щиро" старається
    навести лад на дорогах і дати своїм дітям те чого сам не мав-відправити вчитись подальше з України
    ,купити лоток на Південному, взяти нову машину за півціни в безвідсотковий кредит,запхати на стомат факультет,дати пару маршруток або весь рейс,подарувати
    пару планів за Львовом для забудови ітд.
    Звідси висновок-катайся акуратно,а коли попався то плати,в ДАІшників тоже є діти і вони тоже
    хочуть їздити на машинах.

• Подобається Подобається x 2
  6. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

по тій темі можна судити про те скільки кому років.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)