Відповідь: Водяний пилосос! щось ти виправдовуватися почав, на тебе щось то не схоже, мабуть фосфор почав діяти :mrgreen:
Відповідь: Водяний пилосос! фосфор пофіг мені до хімії не привикати! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: в мене дома є пакручє хімія
Відповідь: Водяний пилосос! Біднесенький Тревел, якщо він так виправдовується значить то все правда, і треба задуматися, чому він так це приховує!
Відповідь: Водяний пилосос! та звісно це все правда, вдома не живе, дівчини не має :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: хоч одна радість, Гольф 2 білого кольору :-D
Відповідь: Водяний пилосос! я думав шо то я тут на форумі найбільший флудер і тіки я вмію роздувати такі страшні історії - тепер бачу шо я вже на задньому плані. я вже так підозрюю шо то не на мене фосфор діє!
Відповідь: Водяний пилосос! ну як ти могла таке подумати ??? Доречі там нам був потрібен водяний пилосос як шо ше хтось то паятає!
Відповідь: Водяний пилосос! та бо народ веселиться, а він про якись порохотяг тут розпатякався :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ну добре, ща заберу своє дякую назад
Відповідь: Водяний пилосос! давай краще тут, а то дууууууууже офтопимо http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=735