Відповідь: Водяний пилосос! да намарозі! і дам йому підхвіст як має бути, і буде він дома жити і все робити!:mrgreen:
Відповідь: Водяний пилосос! для початку припаши його посуд весь перемити в хаті, потім пилюку протерти, порядки зробити, пляцки напекти, паркана помалювати, полити город і скопати всі грядки, хай знає як то волочитися :mrgreen:
Відповідь: Водяний пилосос! чогож ти такий бистрий неставав зі мною на драгу коли я Ростіка 3 рази порвав. страшно братику! Р.С. бачиш один день був в Марка на гаражі і гольф вистрілив!
Відповідь: Водяний пилосос! я нехотів знову тобі настрій спортити!!! всетаки 5-6 корпусів то обідно!!! (але що можна чекати від 1,6 двігла!!)
Відповідь: Водяний пилосос! Давай в пятницю подивимося хто кому пару кррпусів зробить але шоб було цікаво то давай так як шо я виграю то ти прибираєш всьо в хаті після ремонтів. Як шо винраєш ти то сам придумай шо я повинен зробити. Р.С. коли ти в мене виграв то було через несправність машини бо в моноінжектор звідкісь там засосував повітря, але майстер Марк устраніл даную проблему і ше там шось покрутив і вот результат!!! ну ну подивимося шо можна чекати від1,6.
Відповідь: Водяний пилосос! на твою ЦВІРІНЬ непідписуюсь , я ЦВІРІНЬ робити твою роботу! але поганяєм!!