Відповідь: Водяний пилосос! Тобі хоч соромно, що таке пишеш?????????????? Людина таке говорить тільки коли агрументи закінчмлися!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Водяний пилосос! тобто???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:twisted:
Відповідь: Водяний пилосос! цікаво хто тут мені перший хамити почав???:mrgreen: :twisted: а тепер будеш щей хамом обзивати!!!! сама хамка!!!!!!!!!!!1:twisted:
Відповідь: Водяний пилосос! Мілка незвертай увагу Петрусик просто ше маленький. Петро ти шо не гані так жостко бо злий мартіні заточить тебе в колекторі.
Відповідь: Водяний пилосос! Дякую за підтримку, а то я вже подумала, що мені самій прийдеться виховувати підростаюче покоління.
Відповідь: Водяний пилосос! та нехай "точить"! я пишу то що треба! а нє мають мене бакланити а я буду то читати і сміятися!!!:evil:
Відповідь: Водяний пилосос! Всім привіт! Непогано ви з теми про пилосос зробили ЦВІРІНЬ знає що :mrgreen: Чого ви такі агресивні?
Відповідь: Водяний пилосос! ви подивіться як попрацював ваш найкращий модератор Тревел ніодного матюка в цій гілці.
Відповідь: Водяний пилосос! це добре, але ще й ніодного слова про пилісос:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: