Відповідь: Волга vs Golf II зимову гуму не пробував купляти? а то я таке не раз чув але всі чого на всесезонці лисій їздять Яка саме в тебе волга була? якого року? скажи в тебе про неї тіки погані спогади?
Відповідь: Волга vs Golf II Якщо б фінансові можливості позволили то б напевно купив зимову шиповану гуму, а так.... Зимою практично не їздив, виїжджав один максимум два рази, але і того вистачало! Волга була 2410 90 р.в., перехідна салон 24-ї, передня решітка 2410. Спогадів добрих мало, один з них так це те що там купа місця, грузиш скільки влізе. В неї кожний тиждень щось ламалось, то якась катушка, то трамбльор то ще щось.... Після аварії зробив, продав, то хлопаки ще довго на ній в Польщу ганяли!
Відповідь: Волга vs Golf II жесть. І потвче той хлопак ту волгу , бо габарити великі, і продати не зможе.... А як в Трансформерах: "Це ж його перша машина".
Відповідь: Волга vs Golf II в мене також 90 року була бежевого кольору, салон в мене класний був навіть задні підголовники були електропідйомник антени (який не працював з дян покупки машини А в мене крім поганих є і хороші спогади такі як то шо я на ній навчився їздити. ту волгу не потрібно продавати, йому треба складати гроші на гольф
Відповідь: Волга vs Golf II Електропідйомник чого??? Їздити вчився я не ГАЗ - 53 дизельному! Ото був танк!!!!!!!!
Відповідь: Волга vs Golf II В мене аналогічно правда гудів, але антену так життя скрутило, що вона вже не рухалась!
Відповідь: Волга vs Golf II мартіні скажи чого ти змінив тему? будь ласка перечитай уважно всі мої пости і ше раз напиши шо я порадив. Ти дезінформуєш клуб перед тим як матюкатися прочитай все уважно і зроби висновок
Відповідь: Волга vs Golf II Пацани, я хочу купити прікольні кросовки, але в мого тата є валянки, які ше можна носити "до побєди", шо мені робити? Які плюси кросівок перед валянками? Найшли, блін, про шо спорити. Пегас-в волга.клуб.ін-на...
Відповідь: Волга vs Golf II Маркел чи я шось писав добре про волгу? чи я писав шо не треба брати гольфа2? в мене була дуже подібна ситуація, тому я знаю шо радив. якшо ти почитаєш уважно мої дописи то ти побачиш шо всюди я радив гольф 2 тут людині не кросовки радим а машину. Якшо б все було так просто то він би купив того гольфа і не створював тут тему. він шукав аргументи для тата.
Відповідь: Волга vs Golf II :shock: Якщо тато захотів подарувати синові машину, то він має прислухатись до сина. Волга на наших дорогах - це самоубійство! На жаль прийшлось їздити і на 24 і на 21! Після сотні:shock: незнаєш як її втримати на дорозі! Тому хай краще почне з Гольфа 2! Якщо він виїде на трасу на тому танку, полюбому схоче дати їй просратися, а на ній це можна прирівняти до того що ти опинишся за межами дороги! То Пегас: Якщо ти таке порадив тому тіпу, то він тобі добре допік!:evil:
Відповідь: Волга vs Golf II якраз йому не треба ганяти на тарсі більше 100 а порадив я йому тому бо в мене була аналогічна ситуація, в якій я продав любиму машину мого діда, в цій ситуації це любима машина таат, я йому порадив тому шоб його стосунки з батьком не погіршились
Відповідь: Волга vs Golf II Те що йому того не треба робити я згідний, а те що він захоче це інша справа. Ти згадай як ти в перші рази сів за руль!
Відповідь: Волга vs Golf II перший раз без тата, дуже добре памятаю, і добре памятаю коли на трасу впереше виїхав, дахотілося поганяти, тим і завдячую волзі шо коли я давив більше 100 машина так гуділа шо мафон не помагав приглущити звук. А якшо я би їхав 150? Волга то не гонча машина, але вона мене навчила їздити, швидко їхати вона не давала, тому за той рік шо я на ній їздив я набарвся досвіду і сміло пересів на гольф. а то шо тут пишуть шо волга то не машина, скажу так: поганому танцюристу яйця мішають. Як не крути то є машина, я розумію шо технічний прогрес залишився в далеких 70 але колись це була престижна машина. П.С. В волзі ше є один плюс там великий салон п.с.с. І хто якби мене не посиалв в клуб волги і т д я всеодно в житті ніколи не сяду за руль волги краще пішки буду ходити.
Відповідь: Волга vs Golf II я готовий помірятися, поки Пасат ще не проданий. їхав в Київ на Волзі 3210 вроді, то так плювався зізаду, що не скажеш про мого Пасата.