Відповідь: Волга vs Golf II У Волзі бракувало реально місця, крісла гойдалися як в старих машинах на ямах, дивні там сідушки, дно якесь не ергономічне і розташування ніг не зручне. та реально у Волзі менший простір особливо зізаду. Відкрив сьогодні задню дверку свого Пасата і сльоза накотила, такий гарний простір і продаю машину :|
Відповідь: Волга vs Golf II по обєму більший однозначно. тіки по зручності .... точніше зручність в волзі мінусова
Відповідь: Волга vs Golf II тхю не то слово!!!!!!! а шум який!!!!!!!!!1 оглохнути можна, зручність....... на ній проїдеш 200 км і все - більше нічого не хочеться. але спати в ній зручно, ен раз спав місця для того дуже багато, там сидіння класно складаються
Відповідь: Волга vs Golf II Хай бере волгу, поїздить на ній за власні гроші, позаправляє за власні гроші, пообслуговує , взнає що то таке а вот тоді буде хотіти гольфа - зараз треба брати то що дають :mrgreen: А то якщо в нього є власні гроші на Гольф то які проблеми, хай йде на базар і купує..
Відповідь: Волга vs Golf II котику... ти або протирічиш собі цією відповіддю або ти заплутався я як стверджував так і продовжую стверджувати що у волги менший салоні менш комфортний по ергономіці і люксах.... Кондиціонер - Ваш найкращий друг, остудить в любу погоду
Відповідь: Волга vs Golf II Котику??????????? Я ж писав шо по обєму більший, а не то шо чим більший обєм тим зручніше В волзі передні сидіння опускаються і впритик лягають до заднього дивану і виходить гіганське ліжко (в автомобільному розумінні) в пасаті ти такого не зробиш
Відповідь: Волга vs Golf II так котику :mrgreen: Привезти тобі Пасата? В мого Пасата все лягає і виходить і СТАЄ також кому треба.....
Відповідь: Волга vs Golf II то нафіга я тобі буду показувати салон свого Пасата якщо ти його не будеш мати куди прирівняти?
Відповідь: Волга vs Golf II ну не хочеш не показуй мені заради цікавості було цікаво глянути. якшо я сильно піднапряжусь то домовлюсь з власником волги і він приїде але я боюся шо його баагто хто обісре а він любитель волги
Відповідь: Волга vs Golf II твоє "заради цікавості" вже помоєму пів сайту рже :mrgreen: то приїде, то міг би домовитися, то обісре. звідси випливає - в Пасата салон більший за відсутності реальних доказів зі сторони Пегаса :mrgreen:
Відповідь: Волга vs Golf II може ти будеш репетиторм з укр мови? Я хотів написати жилізна і так і написав