Відповідь: Волга vs Golf II Незнаю, як там в кого, а в мене в ГОЛЬФІ дуже навіть стає. По темі: гілку можна закривати, так як після довгого і тернистого простування до істини, наведення цілої хмари плюсів на користь гольфа і злосного забаклану його суперниці, автор (який вибирав між гольфом і чудом отєчєствєнного автопрома) зупинив свій вибір на Г2 1.6, підшуковує нормальний екземпляр і питає мене, чи міг би я його оглянути перед покупкою. Отакі-то справи, хлоп*ята.
Відповідь: Волга vs Golf II :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: упалпацтол... Шо ти весь час хочеш, шоб я тобі шось показав??? В мене встає, в тебе не встає, се ля ві.
Відповідь: Волга vs Golf II о Пегасе то тобі не до марка то тобі до доктора якогось треба або жінку якусь жостку може хіба так вирішиш свою проблеми, ну а як ні то тоді будеш звертатися до нетрадиційної медицини.
Відповідь: Волга vs Golf II Я тіки один раз хотів шоб ти мені показав, хотів вияснити шо не так з моїми кріслами в машині.
Відповідь: Волга vs Golf II ну тоді то трохи миняє ситуацію Спробуй дома в спальні може там буде краще!:mrgreen:
Відповідь: Волга vs Golf II Справжній оптиміст навіть на кладовищі бачить самі плюси. Нема чого все життя скаржитись !!! Не від машини все залежить ! А тепер до теми: може закриймо, га ?
Відповідь: Волга vs Golf II Коротше кажучи, як ми не старались настановити людину на путь істинний, всьо пашло нє так... "Почти было дело, что купил Гольф 2 1.8GTI 89 года за 5100у.е. Но, Волга оказалась, слишком близкой мне)))))) Хоть она и корова, хоть идет как баржа, не модная и старая, жрёт бензина как трахтор, но я её люблю)))) Извините что я тут вас всех мучал, всем огромное спасибо, за время и понимание. Еще раз извините что так получилось. P.S. PeGas особенно хочу вам выразить слова благодарности. Вы правы, что нужно начинать с 2410, вы меня заставили, как говориться подумать дважды. С меня пиво, причем не одно. А ваш Гольф " Афігєть, відмовився від ГТІхи і лишився на Волзі, мені шкода чувака, але як казав Сковорода, "Каждому городу нрав і права, кажда імєєт свой ум голова". А Пегасу ріспект канешно, зумів переконати, справжній вагеновод!!!
Відповідь: Волга vs Golf II Ше раз повторююсь: Я не відмовляв чувака купляти гольфа, моя позицію була така шоб навчитися їздити натому шо маєш, а потім вже купляти гольфа. Не знаю може я не внятно висловлюю свої думки... П.С. прочитай тему ВВ вс 2109 (з назвою може помилився)