Відповідь: Врізний люк Заводський може протікати через неправильне регулювання або забиті водостоки, ущільнювач там від пилюки а не води, тобто передбачено, що під люк вода попадає, а далі через водостоки витікає.
Відповідь: Врізний люк Навіщо тобі мінінгіт з врізним люком???? Що ти хочиш від врізки отримати? Або у тебе кривий дах? Врізний люк ніколи не буде таким, як заводський. Бо у врізного піднімається тільки задня частина люку. В кришу він ніколи не в*їде і отвору у даху НЕ БУДЕ! А от шуму той люк тобі добавить, то 100%. Люк я сприймаю тільки той, що заїджати вміє у кришу. Інше - то не люки!!!
Відповідь: Врізний люк Впевнений на 100%, що від води також. Робив експеримент. Цей ущильнювач має матеріал хитрого хімічного складу. Він як би просвічується, але воду не пропускає. Суть експерименту: машина попала під шалену зливу. Заїхав в гараж, відсунув люк, а там сухо сухесенько.
Відповідь: Врізний люк Люк у меня завобской,если верит тому что сказал Scirocco GTi. Но вся фишка не в том!То что уплотнитель у меня старый и пропускает воду я и сам это знаю и чувствую на себе:-D, А КУДА И К КОМУ МОЖНО ЗАЕХАТЬ ЧТОБЫ КАЧЕСТВЕННО МНЕ С НИМ ЧТО-ТО СДЕЛАЛИ!!!!!
Відповідь: Врізний люк Купи сам уплотнитель! А дальше ты и сам сможешь его поменять! Это несложно!!!!!!!!!!
Відповідь: Врізний люк Их там не кажись. а их там просто 4 шт. По водостоку в каждом углу. Передние водостоки прочистить не проблема, а вот задние... Однозначно нужно вытаскивать люк и чистить задние водостоки. Заодно, когда демонтируешь люк, то и уплотнитель поменяешь. Демонтируется люк достаточно легко. но обязательно(!!!) нужен помощник. Демонтаж: Отккрываешь люк, чтобы он полностью "уехал" в крышу. Дальше снимаешь из салона механику открывания люка. Потом откручиваешь вначале поднимающийся козырек. А потом все винтики, которые на тебя смотрят.Теперь с помощником аккуратно пробуешь поднимать люк за переднюю часть полозьев вверх и вытаскивать из крыши. Если что то не дает приподнять полозья, ищи еще неоткрученные винты. После демонтажа тебе нужно будет добратся до дальних водостоков, они находятся в по самым углам в глубине шахту, в который прячется люк. Смотри по аналогии с передними дренажными трубками! Додано через 8 хвилин ЗЫ Для справки: в скирокко 2-х позиционный люк(он уезжает в крышу или у него приоткрывается задняя часть люка), в Г2 - он только прячется в крышу. Аналогично чистится дренаж и в люках на Г2.
Відповідь: Врізний люк Просто в мене той мінінгіт, уже давно є! Я її купив з люком. А тепер хочу якось його заклеїти, або замінити, бо тече як з відра. Уже пробував два рази садити на селікон, але нічого не допомагає. Всерівно вода просочується в салон через люк.Дуже всіх прошу допоможіть порадами як, або чим краче його заклеїти!!! А то затопить мого Гольфіка ;-(
Відповідь: Врізний люк У меня похожая проблема!Мне недавно посоветовали одну фирму "ВЕБАСТА",я незнаю пока, что и как они ,но хочу заехать гдето на днях!!!Потерпи!!!Я узнаю и дам тибе знать!!! А ты что-то знаеш или может слышал про неё????? Или может кто-то с народа про неё что-то знает или слышал??????:?::?:
Відповідь: Врізний люк А через що той люк старий лльє? Якщо через ущільнювач на кузові, то його потрібно замініти, або промазати якоюсь жирною змазкою, яка воду спиняє. Бо якщо залити герметиком, то нічого не вийде. тому що кузов грає і той герметик рано чи піздно відійде і діра знову з*явиться. Якщо ж промазати наприклад літолом, то літол відталкує воду і вона перестане попадати у салон.
Відповідь: Врізний люк Дійсно саме так у мене і було. Скоріше всього що вода попадає через ущільнювач. А де можна окремо купити такий ущільнювач? І чи вони взагалі десь є в автомагазинах? Якщо хтось знає то підскажіть де можна купити його.
Відповідь: Врізний люк Шукай його в тіх же точках, де люки нові продають. А ще я б зайшов до фірм, які склопакети і пластикові вікна роблять. У них там є з чого вибрати ущільнювач, може щось і підійде. Але потрібно мати з собою зразок твого старого ущільнювача.
Відповідь: Врізний люк Навряд лі щось з відти можна підібрати. Треба шукати новий ущільнювач такий як має бути. буду питати десь
Відповідь: Врізний люк Іноді краще спробувати виконувати те. що радять. Я тобі гівна не побажаю! ;-) За спробу знайти те, що ти хочеш бити тебе ніхто не буде! Чим дідьку не шудкує, може й бути в них що небудь схоже.
Відповідь: Врізний люк WEBASTO це фірма яка робить заводські люки зокрема для Г2/Г3, в мене в машині з заводу люк тої фірми. Про їх представництво у Львові не чув, крім того шось мені здається шо врізних вони не роблять, а штатний в такий дах не запхаєш.
Відповідь: Врізний люк Здеся находится эта фирма! Это в Рясне,перед мостом на лево,(с моста на право) бывший завод Електрон! Мастера звать Олег!!!!!!!!
При їзді замітив шум вітру з під люка, виходячи з машини подивився на люк, і побачив , що скло люка зпереду відклеєлось від основи, на фотографії можна побачити що з цим можно зробити? чи міняти люк??? :unknw: