Привіт друзі! Дійсно з тим люком самі лиш проблеми! в мене люк також має 2 варіанти: 1)піднімається задня частина 2)заїжджає під дах. Щось там поломилось в механізмі і тепер він майже не працює, + не закривається до кінця: стоїть перекошено. Затікає вода, шумить, і на ямах стукає. Почитав допис Scirocco GTi як зняти люк, але проблема в тому, що до кінця він в дах невідсувається і взагалі немож дістатись до болтів. Щось порадите? дякую
шоб зняти люк, треба зняти обшивку стелі і відкрутити 6 чи 8 болтів, якими люк кріпиться до даху. Зламалися в тебе силумінові детальки в механізмі. Одна така деталька нова коштує як два беушних робочих люка на шроті. Не пар собі мозги, а купи люк в зборі і просто поміняй один на другий
Привіт. Мартіні, то шо я зняв обшивку нічого не дало (хоча тепер я її гарно почистив ) - всі болти можна відкрутити лише коли люк повністю заїде в дах, + шоб його витягнути також потрібне таке положення. Ну я не здався, і попробував силою крутити ручку і через багато "цокань" люк зрушився, і до упору заїхав в дах. І шоб його зняти треба відкрутити десь болтів 10. Отже: механізм в мене добрий, лиш рейка по якій їздить повзунок мала "зубчик", який мішав їй рухатись. я його напильником спиляв. і зара все працює супер