1. Блаупункт рідний з пасата ще. На картку, була якась проблема з карткою, хотів зробити, щоб працював без неї. Нічого не вийшло. Картка є, всі деталі є, але розібраний повністю. Міняю на пиво. 2. Теж якийсь блаупункт. Останній раз був робочий. Код є. Міняю на елітне пиво)) 3. Сітки на динаміки блаупункт. Розмір - хз. Влом йти за лінійкою. 4. Упс APC. Класний упс, але батарея здохла. На ОЛХ бачу робочі по 400грн продають. То ж ціну можете запропонувати на свій вкус. Якшо комусь треба. 5. Принтер/сканер/копір Canon MP220. Робочий, без картріджів. 300грн.
Кольоровий був) Картріджі хз де купити і скіки коштують. Повештайся на ОЛХ, чи ше десь. Мені він просто не потрібний тому я не парюся з тим.
Картриджі приблизно 500 грн.))) Маю схожий лексмарк 3 в 1, теж без картриджів і з блоком живлення від іншої моделі, може кому треба віддам за 200) Надіслано з мого HTC One M9
Пункт1 найшов інше призначення. Знявся з продажу. Над іншим думаю) @WANTED За сітки пиво канає. За упс думаю теж. Приїжджай забирай.
О поки побачив то вже передумав.... мені з нього мікросхему треба.... А ти що до ізраїлю відїжджаєш чи як.... що розпродаж запустив))))
Продовжим))) 6. Вебкамера Genius - Грушевський 7. Мишка з дротом, оптична. Роз"єм PS/2. Перевірити не можу, такого роз"єму давно не маю - пиво якшо запрацює) 8. FM-транміттер з пкльтом. Теоретично мав би бути робочий. - Грушевський 9. Отово може хтось позабираэ?))) 10. Мишка про яку мріяли всі в дитинстві. Одна з перших бездротових)) Ше на кульці. 2 батарейки типу ААА. Зверніть увагу, що вона не на блутусі, а інфрачервона. Ну тут кароч чисто фанатам треба віддавати)))) Не знаю навіть шо за неї просити. Роз"єм PS/2.