Відповідь: Всякий брєд А чого це я, хлопці в цих питаннях компетентніші, думаю, що і ти можеш допомогти Тревелу, але здається краще ніж Тревел не розкаже ніхто!
Відповідь: Всякий брєд Шановна Мілка думаю такі питання має розказувати тобі твій чоловік, а як шо незнає то може походити до мене на платні лекції.
Відповідь: Всякий брєд А ти, Сашенька, не злорадствуй, ще і твій час прийде, я тобі обіцяю:evil: Додано через 2 хвилини Я не про себе хвилююся (в мене з тим все в нормі), а про всіх на форумі, тут тільки ти блєстаєш знанням на память камасутри і всіх тонкошчів жіночого тіла, більше ні за ким таке не зауважувалось. Спочатку вчиш всіх, а потім з'їжджаєш, напевне злякався або знання закінчилися.
Відповідь: Всякий брєд Щось не розумію. Мій час прийде до чого? Про оргазми з чужими чоловіками бесідувати? Ээээ нет уж, увольте! Додано через 52 секунди PS: Йа пальщон!
Відповідь: Всякий брєд Поживемо - побачимо, і ти прекрасно знаєш про що я написала, нема чого "пальщатися".
Відповідь: Всякий брєд мені ці знання здобувалися не легко, спочатку теорія (література, відео... ), потім пішла практика... було затрачено багато зусиль - тому і небуду просто так всім всьо розказувати. ну рас ти така Мать Тереза то і ............. Лож Пі...ж і правакация, Я нікого нічого невчив
Відповідь: Всякий брєд ніяких приватничків! все в студію пліз! Додано через 45 хвилин Вітаю тебе Поле з новими покладеними на тебе почесними та відповідальними обов"язками! Бажаю тобі бути справедливим та толерантним. А також лояльним, нехай всіх нас ти будеш "судитиме та розсуджувати" під один гребенець не керуючись при цьому особистими почуттями. Але якщо тобі хочется клозедити теми навіть нечитаючи, і туго з почуттям гумору, то краще лиши простори розділів колектора та простофорума Геру Травел, нам подобається його стиль модерування та керування тут у цій болотній заводі. В підкапотних,юр та іньших серйозних розділах також є більш ніж достатньо чого модерувати. А тут ми розважаємося, розслабляємося, інтригуємо та зрештою просто патякаємо ні про що і про все. Хотілосяб попросити тебе, завжди приступаючи до своїх обов"язків, пам"ятай, на Головній сторінці сайта є привітання нашого Адміна зі словами "кожен знайде тут щось цікаве для себе". І є тут люди кому цікаво не тільки блістати високотехнічними думками у Великому Підкапотьє, але і просто балакати-спілкуватися у колекторі. Тож не суди тут так дуже строго:? не клозедь навіть нечитаючи Дякую за розуміння.
Відповідь: Всякий брєд я радий що колектор то колектор, і добре цо підкапотний не стане колектором, Правда ж, форумчани?
Відповідь: Всякий брєд ноу-ноу, ніякого клоуз!!! тут ми відкриємо для себе багато цікавого :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ця тема може поєднати чиїсь серця :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: валяюся, ржунімагу :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Всякий брєд То крутіше ніж класика бразильського серіялу Цікаво, шо в наступній серії. Будем, як ті бабки під під'їздом ждать шо там з Хуанітой і Педро...
Відповідь: Всякий брєд в головній ролі : Travel Mulka.i в епізодах: Sasa Pol Oleksandra Kinder Mankey kit