Втрата тяги пасат б5

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Andrii.M, 23 лис 2016.

1. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Так причину тре виявити а це краще довірити спецам, згоден. Ну якщо часу нема то і дрібний ремонт теж ;)

2. Andrii.M

Andrii.M Початківець

VW Passat b5+, 2004, 1.9 tdi, 130к.с. АКПП
    Дуже надіюсь що дрібний, вже і так досить багато вклав в ходову і розхідники

3. Exoto

Exoto Місцевий

Passat B5
    я коли ставив новий клапан, чистив геометрію. Він всерівно прожив всього місяць(
    але то клапан такий, неоригінал і тд.
    Але всерівно цікавить, чому коли ставитиму інший клапан, обовязково знову треба чистити геометрію?
    І що там треба помічати? На самому клапані? так там ж нема жодних важелів і тд

4. Andrii.M

Andrii.M Початківець

І ще питання до того, за скільки часу закисає геометрія ? наприклад з моєю проблемою, коли після 80 км\год авто втрачає потужність, якщо їздити до 80 км\год то це ок? і на скільки часу/км це ок? бо діагностика/ремонт з понеділка а на вихідних маю поїздок десь на 150-200 км. Можна ?

5. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Можеш сміло їхати, просто коли падає в аварійку заглуши і заведи.
    Ше Попробуй проїхатись на високих обертах хвилин 15-20 (спочатку 2-га 4000обертів 5хв., потім 3-тя 15хв)
    Декому помагає на місяць-другий!

6. Exoto

Exoto Місцевий

Passat B5
    це якшо проблема суто в геометрії. А якщо в клапані, то толку не буде. Просто воно до високих обертів не розкрутиться. В мене зараз більше 2800-3000 обертів не крутиться, хіба на першій чи другій.
    Вроді можна) Ну я так відїздив вже більше 1000. Ніяк не знайду того клапану і ніяк по часі не вирвусь(
    якшо шось, почиститься геометрія тай все

7. Exoto

Exoto Місцевий

Passat B5
    і як там, вирішилось?
    до речі маю питання. Отже, є клапан н75 (клапан подачі вакуума) який в мене помер. І є клапан н18, в егр. Номери в них однакові, за винятком одної букви вкінці.
    З вигляду вони однакові і тд. Звідси виникає питання, чи можна поставити н18, замість н75? в неті пишуть, що ставлять, пишуть, що можна але ненадовго. Проблема полягає в тому, що н75 знайти важко, а н18 є в наявності за лояльні гроші.
    Може в нас хтось з таким стикався? Які наслідки можуть виникнути?

8. Andrii.M

Andrii.M Початківець

Нарешті попав сьогодні до Юри. Поки не вирішось, так, як турбіна в порядку, клапан 75 ніби ок, форсунки також. Варіанти: засраний впускний колектор, або щось з коробкою, хоча помилок не було ніяких. Будем дивитись.
    Мабуть Юра би дав більше інформації.

9. Exoto

Exoto Місцевий

Passat B5
    в мене також був ніби ок) Але не працював. Замовляю собі новий, якщо хочеш можна спробувати тобі його поставити і перевірити, якшо підійде звісно. В будь якому випадку краще ніж чистити колектор і тд. Номер мого 1H0 906 627 A

10. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Варіант "засраний впускний колектор, " відпадає зразу!!!!

11. kym

kym Аксакал

a 100
    Ще й як не відпадає.... коли замість дірки в 3/4 дюйма отвір як діаметр 1 копійки то при більшій нагрузці бракує повітря звідси і втрата тяги на більших обертах... але це один з варіантів... Насправді в цій машині скоріше всього була неправильна їзда на дізелі.... різкий капець газу на нерозкрученій турбіні дає передув, в бортовик лізе помилка по передуву... комп переходить в аварійний режим і не їде більше 80. Зупинка ... виключення включення запалення скидує помилку і машина знову їде.... третій варіант барахлить АКП

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)