Я вже три тижні катаю гольфа 4 з таким двигуном, правда на автоматі. Мені Гольф 4 більше сподобався ніж Моя Джетка 2. Ходова на пару грициків дорожча від МК2, а так все таке саме. Особливої уваги заслуговують гальма з АБС. Пару днів назад сів на свою Джетку і виявив, що в неї, в порівнянні, дуууже слабі гальма, хоча були дискові-вентильовані і від В3. Поки відгуки тільки позитивні. Якщо хочеш підїду, покатаєшся і відчуєш кайф від керування і комфорту. Я своє авто брав для сімї, а драг з АКПП це кощунство.
А як справи з місцем для ніг задніх пасажирів, у всіх оглядах пишуть, що його бракує і як з цим в Борі?
Система комфорт- електроніка. Це вже інші двигуни. Піддон люміній ... Блок люміній з гільзами. Почали економити метал. Алюмінієві (насправді це сплав) меньше шумлять, але конструкція змінена і стали дуже делікатні в експлуатації - добре масло, добрий антифриз, вчасна заміна.... як тільки застукав гідрокомпенсатор зразу міняти бо потягне за собою щось інше(це як приклад).... На 2Е можна було їздити на поганому гідрокомпенсаторі аж поки не розвалиться... тоді тільки тиск масла падає і все.
Це не окрема деталь- це принцип організації світла піддсвітки конденціонера центральних замків і всякої іншої дребедені. Вона базується на САN шині. КАН шину почали вперше проектувати на Гольф 5 як базову для інших моделей, потім поставили на Туарега, на А6 і інші
Та ну ладно))) Дивлячися як судити... якшо людина 170 росту то якось ше сидиться ззаду... Я в пассаті в себе від"їжжаю спереду на самий зад, і ззаду вільно сідаю. Близьми розмірами місця ззаду мені попадалися тіки Б4, шевроле епіка і ше шось. В октавії тур звичайній якшо відсунуся до переду шоб зручно було то ззаду ледве сідаю.
Бора́ (итал. bora, от греч. βορέας — северный ветер; «борей» — холодный северный ветер) — холодный порывистый местный ветер, возникающий в случае, когда поток холодного воздуха встречает на своём пути возвышенность; преодолев препятствие, бора с огромной силой обрушивается на долину. Вертикальные размеры боры — несколько сот метров. Затрагивает, как правило, небольшие районы, где невысокие горы непосредственно граничат с морем. В России особенно сильны боры Новороссийской бухты, где имеют северо-восточное направление и дуют свыше 40 дней в году, Новой Земли, берегов Байкала. В Европе наиболее известны боры Адриатического моря (Триест, Риека и др.). Продолжительность боры — от суток до недели. Суточный перепад температур во время боры может достигать 40 °C.