Відповідь: VW Cross Polo 2 Olena ага, саме там, майже там...на Водогінній обідаю, у бізнес-центрі:mrgreen: фото зкину, на роботі немає:roll:
Відповідь: VW Cross Polo скажу. я теж таку полочку хочу але насудьба. А взагалі бери краше пасата він побільше буде і багажничок в нього побільше, тим паче якщо в карпати їхати хоч. От що скажу Крос воно чи не крос, а поло нових моделей в седані нема, а це проблема. (особливо для любителів карпат, і дальних поїздок) Хечбек створений для міста, для паркування в маломісному дворі, для поїздок по супермаркетах, але не для того щоб два плотних мужика з жінками зимою в карпати, а речі?, а сумки?, а лижі і термосок? седан то друге діло.
Відповідь: VW Cross Polo 2 Pol дякую за слушну пораду, обов’язково прислухаюсь - при тому, що твої слова нещодавно підтвердились - їздив зі знайомим на звичайному Поло - занадто він маленький:? чомусь думав, що він більший:neutral: Пасат, щоправда, дорогий, зараза:roll:
Відповідь: VW Cross Polo я так теж думав той дорогий а той теж прикольний, а ще з мотором прогадав, мудрі книжки читав забагато, мол 1.4 менше жере ніж 1.8 і зря. як добре тиснути то 1.4 по трасі на відрізку1300 км в середньому згамав 7,5 літрів на 100 і середня швидкість була при тому 89км (тобто давив як міг.) а в пасата булоби бесь 8л/100км. от і будь мудрий. А ще забув про кондюк який грузити мотор несамовито.
Відповідь: VW Cross Polo Якщо фанат ВВ можеш глянуни на нову фібію, стильно і не дорого, правда ходова ПОЛО http://www.drive.ru/skoda/models/skoda_fabia_hatchback/ Хтось знає чи вони вже є у Львові??? бо ціни на них в Україні найти не можу