Це тема "фото звітів",а не "про наболіле"! ...не люблю розводити полеміку в невідповідних темах,але "це камінь в наш город" 1.Так в нас була своя,як Ти це назвав, "клубна забава",яка чудово поєднувалась,з гостями з інших клубів ... 2. Не маємо звички без запрошення,приходити в гості там де нас не чекають! 3.Замість таких докорів в нашу сторону,мало бути запрошення від Вас,приєднатися до застілля,і полишити всі чвари !
А я по суті і в відповідній темі висловлюсь Тебе доречі також не бачив,тільки підкінець Сірка побачив Орест,вибач що без дозволу,але на Фесті всі без дозволу фотографували))))
Мене вразив МК6 білий, а точніше диски які на ньому стояли R19 литий (точений) лого VW, бомба! Також вразили борбети в яких серединки були обшиті шкірою, якщо не помиляюсь львівська машина. Голубий МК2 на розових bbs-сах це взагалі жир жирів... Та і взагалі було купа гарних авто, можливо колись попаду на фест щоб побачити цю всю красу в живу.. ПС а що це за безглузда фотка з пальцями між аркою і колом на оригінальній стоковій машині...?? Я по ній бачу як ідеально рівно сидить передок відносно задка, але це помітно і без пальців..
Це легендарна машинка Адміна, Орко весною ставить літню ґуму, а до осені її стирає і немає на чому їздити, ходить пішки. Це Nonsense показує розмір протектора )))))))))
Це не тема для фотозвітів а тема про фест. Не знаю, що там у кого наболіле, я просто висловив свою думку, що львів'янам вартує бути більш солідарними. Наболілого у мене немає нічого. 1. Дуже добре, а то я вже переживав 2. До нас можна завжди і усюди без запрошення, заявляю як адмін клубу. 3. Жодних докорів, не знаю, про які чвари йдеться, але я за дружбу, любов, спільні покатушки, пікніки і прочая. Щиро. Це типу здивування з висоти заводських пружин і профілів коліс? Так, німецькі інженери такі Ну і традиційно кілька моїх фоток. Продовження попереду.
Нарешті Mixonoff написав, що то за нова чарка, з якої на наступному з"їзді будемо по колу пити пиво. Сердечно вітаю з подіумним другим місцем! Тіки чомусь Тобі написали "место". :shok:
За таке "место" можна і не тільки пивасом побалуватися... Але так як ми, VWводи - свідомі і тверезі водії, то нам залишається тільки порадіти за Mixonoff'а Вітаю і бажаю не зупинятися на досягнутому На наступний рік чекаємо на більшу чарку - щоб більше пива випити...:D
Всім привіт) На Фесті я нікуди не пропадав: пив пиво, їв шашлик, дивився амарок шоу і жіночі грязьові бої ( Пуля Чемпіон!))) Також приймав участь у конкурсі зовн. тюнінг, найширша колісна полка ( вітаю Володимира ) і найнижчий автомобіль. Призів ніяких неотримав і я незасмучений взагалі бо їхав не на змагання а на з*їзд однодумців. Фест пройшов на УРА. Дуже задоволений поїздкою і дуже приємно було наблюдати велику кількість правельних львівських машин)
Саша, це апофеоз всієї події. Один старенький Б2 вздрючив 4 нових Амароки! Про це говорили найбільше!