Шкода звичайно що львів'яни якось так поділились на дві групи. На загальнонаціональних заходах адекватніше було б триматись групою. Насправді, якість львівських фольців при правильній поведінці могла зробити непоганий імідж регіону. Треба буде на наступний рік якось інтегруватись.
а з цього місця детальніше можна? )) там типу змагання було на проїзд цієї ділянки? відео з амароками?
Ні. Цю ділянку спеціально зробили для тест-драйва Амароків і любий бажаючий міг на новому амароці проїхатись там. Мол дивіться який амарок пи..датий, таке проходить от нєфіг дєлать. А тут нарісувався вечором пяний Крилов на повнопривідному пасаті і дав гарі по цій ділянці.
відео пасата бачив. але не бачив щоб він там вдрючив 4 амарока... то мені і цікаво стало як він їх вдрючив, вони не проїхали цю ділянку? ))
Всем привет Был очень рад в очередной раз повидать всех кого знаю и познакомиться с теми кого пока не знал )))
Я,чесно кажучи,думав що ми разом поїдемо(зідзвонювались з Sasa),але коли зустрілись,то виявилось що то тільки він один їде з нами.
Ну так, я теж окремо їхав, але на фесті знайов купу львів'ян, які самі знайшлися і об'єдналися до самого вечора. Коротше наступного разу помилки виправимо. Знайдемо всіх і і притягнемо до спільного пікніка, покатушок, оффроуда ітд. Будуть проти - застосуємо силу і буксир. Ну традиційно ще фотки.
да уж, жалко мы в это время в палаточном городке пиво с водочкой под шашлычок трескали, пропустили....