Або на головній ссилку на скачування правопису))) Додай собі на комп перевірку пунктуації. Це не робиться на форумі.
Мартіні верни інфу під аватаром))) Ато народ не бачить який я матьорий з великою кількістю дописів і карми!))))))))))
це можна організувати якраз на движку сайту... Просто безграмотність лише за сьогоднішній день - мене дістала
Гагаг))) Ти свято віриш, що це допоможе? Я знаю таких людейй коли їм підкреслює червоним, а вони не знають як і що виправити))
Хочеться вірить як завжди - в краще... Але... Згоден з тобою, просто сьогодні у вк втомився львівських виправлять... Питання, що вони робили в школі - навіть і не піднімаю більше.
Дуже помалу, але діє Пропоную додати в оцінювання кнопочку Безграмотно - і душу відвів, і людину змусив замислитися, що в неї в дописі не так
Мартіні верни інфу під аватаром))). Бо я, зовсім, не бачу Шегової матьорості. Негоже, коли країна не знає героїв!
та нах той підпис.... ща МістерВульф наковбасить цілий автопарк і знову форум рвати буде. ставте автівки в підпис. Доречі, Мартіні, збільши або зніми ліміт на к-сть символів у підписі, або зроби обовязкове проходження модерації, щоб люди Війну і Мир в підпис не засовували