колись пробував в підпис більше написати, а воно недавало писи: ну і включив ни "авто" під аватаркою, і потягнуло форум - подивись скільки місця тепер треба, щоб відобразити короткий допис
Як з тапка вставити ворд файл? Бо з браузера не пускає, зависло на вікні, де пропонує скачати тапок. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
я б спробував вибрати опцію "прикріпити зображення" якшо вона не дасть причепити вордівський файл, значить в тапці підтримуються лише вкладення картинок
Бачив "завантажити картинку", бачив "завантажити відео", "завантажити файл " не бачив... Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
фігасє прошу показати де є кнопки "завантажити картинку" і "завантажити відео" бо я шось відстав від науково технічного прогресу
Давайте подумаєм про іменинників цього форуму, святкові дні і т.д. Пропоную перенести закладку "дні народження" в більш видимий куток форуму і виділити цю подію
Скільки разів потрібно просити, щоб видалили тему? http://www.volkswagen.lviv.ua/threads/prodam-zapchastini-golf-3.6197/
Видаліть хоч номери телефонів в першому телефоні і цитатах, бо неадеквати на дату не дивляться, а тільки на ціни
MARTINI , зроби кнопку, щось на кшталт "мені не подобається", або типу "ти при своєму розумі?", га??? п/с/ мені бракує "інструментів" на форумі для висловлення емоцій, йопт....
А можна оптимізувати для людського користування із мобільного?! А то втомився збільшувати/зменшувати...