Чуєте, начальніки сія платформи! А чи можете ви замутьохати тут на форумі кнопки зі смайликами для оцінювання постів, типу як у ФБ (сміх, злість, здивування, і.т.п). Бо тут є лише "мені подобається", а мені цього не достатньо.
ух ти! кльово! тепер тре розчехлитись. @MARTINI , ну ти красава, плюсую (тільки ше не знеаю як). П/С/ всьо, я більше не буду "нариватись", адміни присутні, порядок має бути!
Мартіні, розшир на десктопах трошки вікно з юзер-імейджем, добав рейтинг туди якийсь. ІМХО, але на старому буделінівському форумі значки фольца всі хотіли мати чим побільше, і ходили, писали)) Це така підсвідомість помоєму. Бачу для ксен-форо є плагіни блогу. От реально "наші авто" розділ треба переробити в блог, це буде прикольніше і зручніше, бо зараз тупо в темі все скопом, не читабельно. Розділ АВТО під іконкою профайлу обмежити якось, клубну карту забрати нафіг з цього блоку. Кому вона там треба))
тому в кого вона є, то ти курва зажав пару рублів на карту, а в адміна ремонт в хаті, вся надія на бабло від клубу
Я до того кому який толк з номеру клубної карти в профілі?)) Хто в нас робить ще знижки по тих картах?)))
А яка саме включена? Можна в ПП. А то в мене за 3 роки такого не було ніразу, лише живі наші боти з рекламою різних тупих сервісів.