я так тему і не одну в свій час вбив. Бо по факту - в них розводиться флуд - флудерастами і все. А так - на форумі є чудова кнопка - "Поскаржитися". Але чи плагін не працює, чи адміністрація не дивиться - скарги відправляються, а дій - ніяких, ні добрих, ні поганих.
А ти про це. ПОговорю з @MARTINI бо мені нічого не приходить. Тема, що я створив буде працювати в режимі комент - відповідь без розсусолювань. Все буде тертися жостко)
все працює, адміністрація читає, періодично рже з того, що в тих скаргах пишуть, і реагує, коли вважає за потрібне
Може треба уважно скарги дивитися, коли їх надсилають. І не одну!? Нащо система скарг, якщо навіть Адміністрація на неї забила? Тоді питанння ще - а нащо взагалі тоді модератори і всі інші "вище звичайно користувача" ?!
конкретніше, шо не так з барахолкою? Якщо ти побачив якийсь спам раніше за адмінів, то це не значить, шо спам - це норма, а значить лише те, що адмін його поки що не побачив Якби ми його не знищували щодня, то весь форум був би в тому лайні.
Мені якими літерами то писати? В барахолці продають машину ( я залишив з 10 скарг - реакція адміністрації, як в цій темі - повний нуль!) яка реально лохотрон. Чи може в долі?? Останніх півроку ситуація стабільна - спам день висить, а потім вже видаляється. Чому за півроку не можна було витратити години і вирішити проблему? Чи це у Львові зі сміттям всюди така проблема??
Я не знайшов лохотрону. Автор не зовсім адекватно оформив, зовсім неадекватно поводить себе, то правда, але лохотрону там нема. Я навмисно лишив, щоб всі бачили хто є хто. По спаму. Я витратив на то вже вагон годин, але майже всі вжиті заходи виявилися недостатніми, спаму стало менше, але він далі є. Якщо ти знаєш, що ще можна зробити, то велкам в приват, це значно конструктивніше, ніж гнати хвилю зради і писати дурниці типу я з кимось в долі
Взагалі за таку поведінку автор того "авто" повинен хоча б попередження отримати. Бо він так і не зрозумів, що йому писали в темі. Хвалю ще не гнав а треба? щодо ПП - вже знайшов інфу і пишу в ПП.