Шановні! А підкажіть но мені де я маю шукати свої приватні повідомлення??? А то я щось "лєбєдя врубала" і не можу розібратися тут
Окрім повідомлень, ще можна заходити на сторінку чийогось профілю і лишати повідомлення йому на стіні. Потім це повідомлення бачать всі. Хто комусь щось написав видно під закладкою "Користувачі - нові повідомлення профілю". Так точно. Швидкість роботи даного значно краща ніж попереднього. З обкладинкою і кольорами ше шось налаштується. Мову переключити внизу форуму на українську. Аватарки тільки квадратні і в декого вони не перенеслися. Просимо поновити. Авто в підписі мало б зробитися ще.))
Я напевно буду перший пост правити, додаючи відповіді на всякі питання, бо в нас чукчі не чітатєлі, а пісатєлі
Це добре, що поміняли, бо треба йти в ногу з часом, загалом все влаштовує, зручніше, швидше працює. Дякую адмінам. На мою думку, трохи б поміняти відтінок рамки сторінки (або теми може якісь є) і шрифт Львівський Volkwagen Клуб.
Коли ти вже був в темі, то при просто клацанні на неї тебе відразу переносить до першого не прочитаного допису.
Все гуд. Нове завжди добре, хоч і не привично на початках, але по любому з часом воно все буде зручніше. А тапок буде працювати?
На тпок і нема сильного сенсу. Форум зараз має адапнивність до всіх пристоїв. Відкрий з мобільного, він буде в повністю читабельному і зручном вигляді на телефоні.
Я з мобільного і сиджу, впринципі все так, потреби як такої в тапку і нема, просто питаю, щоб знати) Чи можна буде юзати форум, як файл хостінг? Ну типу так, як раніше було, загрузив фото, зкопіював ВВ код і кинув де небудь на другому сайті?