от тут я вже не впевнений якщо тобі був зручний саме його функціонал, то можу порадити поки що юзати аналогічний фотохостинг тут http://forum.lvivport.com/vbimghost.php
то якісь бали, які гавтоматично видає форум користувачам за всякі досягнення нахрена воно треба, я без поняття, напевно відключу
принаймні поки що ні але можливо згодом налаштуємо, тепер цю штуку треба робити заново дуже добре, що в мобільному браузері форум тепер цілком придатний до використання, це жирний плюс. ТапаТолк це фактично "костилі", і тепер вони не особливо потрібні
Читайте уважніше тему! Все розказано давно і українська є! Що в темі, що в першому пості написано де включити.
Добре що ти маєш час читати все підряд...... Уже включив...... Взагалі швидкість збільшилась. Недаром хвалили цей движок за швидкодію
Трофеї можуть бути, з часом розберемся з ними. Ще звернув увагу, на старому форумі в мене начебто карми було на 10 одиниць більше). А всі старі фото сюди перенесені,чи де, і якщо їх вв коди вставлені на інших сайтах, то чи залишуться вони там? Буде якась темна тема? Бо ці дві світлі, вночі по очах ріжуть.
Що дуже сподобалось і бракувало в попередній версії - то напис-посилання TOP в правому нижньому кутику.
в старій версії під логіном чи пак ім*ям були непрочитані теми, навіть число стояло скільки. де це зараз шукати?